Followers

Monday, May 14, 2012

♥ Have Fun Games ♥

After potong kek acara games pun dijalankan....
I tak join pun mana2 games, segan k since baru lagik
so jadi PhotoG je la ari tu...

acara makan durian, sape makan paling banyak + licin...
memang kelako la acara ni..


2 orang mat salleh tu pun join k...
risau plak tengok deme makan laju2 takut tercekik


game ni dimenangi oleh kaum Hawa...kakak yang pakai tudung Gold tu yang menang then dapat cash RM200...perh best2 makan durian je dapat duit k...
duit dah la sedap2 jenis D24 & Musang King

then acara berikutnya
1 kumpulan ada 8 orang, so kena wat barisan yang paling panjang
group yang wat paling panjang dapat cash RM500
sabo je la time ni macam2 barang la deme kuarkan sebab nak bagi panjang barisan masing2
mat Salleh tu pun jain sekaki...

group no 2 yang menang...so dapat cash...best2...
memang sehati sejiwa deme ni...aktiviti berpasukan...

b4 puasa ada lagi Birthday Celebration, 3 bulan sekali wat event2 lagu ni...

1 comment:

mamaRIFQY said...

wah..mmg menarek ni aktivioti ni..leh buat gak ni..kat opisku!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.