Followers

Thursday, May 3, 2012

♥ Have Fun With Yakult Event ♥

Event dah lama, tapi I baru nak citer...since lama tak update citer pasal Anak dara ni kan....
GA Subang Bestari banyak no aktiviti untuk kanak2 ni, pucuk di cita ulam mendatang
budak2 ni lagik la suka kalo dapat macam2 goodies...ade ke budak2 yang tak suka?sure tarak kan...
so last few month b4 this Yakult & the Geng datang ke GA Suabng Bestari...
kalo ni teacher tak inform pun kat Mesej book yang Yakult nak datang
so I pun tak de la supply duit untuk balqis, ingatkan like penjual Yakult yang biasa2 tu datang singgah jual yakult...rupanya ada event...haish...sian anak dara I tau...negnces tak dapat beli Yakult tu
balik rumah pot pet pot pet dia persoalkan nape mama @ papa nya tak spend duit dalam wallet dia....ha ha ha budak zaman sekarang dah pandai k...
semua tengah sedap menikmati air Yakult
can u see balqis?


balqis dari sipi2....kusyuk betul anak dara sorang ni...

tengah beratoq nak dapat air & goodies bag...balqis alway kat depan sekali k, sebab paling cenoet, teacher kata balqis budak paling comet tecik molek...beratoq mesti mau sebelah secret admire k...

pantang nampak camera....mesti nak enterprame k..

zzzrrruuupppp2....sedapnya ir tu.....

model yakult....harus laku air ni after this....
last but not least...

bakal menantu I...ha ha ha...I punyer anak dara dah pandai k....
suka kawan dengan boys je....siap admire someaone lagik...
kalo ditanya sape nama kengkawan kat school
habis semua nama student boys yang dia sebut
then last sekali baru la terselit nama student girl....
ha ha ha ari2 dok sebut nama anak bujang orang ni....

balqis....balqis....
p/s anak2 zaman sekarang, semuanya dah pandai...tapi rasa seorang bila tengok school balqis penuh dgn aktiviti...ada 2 lagik aktiviti yang mama tak tepek lagik citernya...nantikan ye...

1 comment:

MamaYatie said...

seronok kan kalo school tu aktif..anak2 pun dpt banyak pendedahan...

psstt..pernah gak kena leter ngan si nurin, mama dia lupa kasik duit saku masa gi lawatan ke kilang chocolate..dah tak dpt beli chocolate xtra..padahal dpt goodie bag dah tu.huhuu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.