Followers

Wednesday, May 2, 2012

♥ Jumpa Blogger @ Seksyen 17 Shah Alam ♥

Morning U all, today I lambat sikit pi opis sebab balqis tukar daycare ari ni
so kena monitor proses van Genius Aulad pick up balqis dari Daycare then baru I pi keje...
balqis now ok je kalo tukar mana2 sebab dia pun dah besaqkan...so tak kisah sangat
nape tukar taska lain?bukan sebba taska tu tak bagus, tapi sebab jalan nak pi keje dah tak sama haluan dengan daycare balqis tu...so cari yang dekat dengan rumah lagi senang....

semalam berkesempatan juma Mummy Ayu...
kejap je jumpa sebab ayu pi kenduri kat kawasan seksyen 17...
dah lama teringin nak jumpa dan akhirnya berkesempatan jua...
nice to meet u ayu....

ni gambar yang sempat diabadikan....tapi Iris cam malu2 sikit, maybe panas kot sebab jumpa kat Shell je...
ni plak kami berdua, snap sendiri2 je sebab takde photoG...

Iris comel sangat2...cam mummy dia...
nampak ayu berbaju kurung, cam anak mat salleh pun ada....
Ian dalam kete time tu...TQ ayu untuk goodies yang ayu bagi tu
sedap Coklet yang ayu wat tu, tak sempat nak upload gambar, nanti kita tepek k...
moga ada rezeki jumpa lagik k, after this plan nak pi PD so leh jumpa ayu lagi....

p/s kalo ada blogger gathering sure ramai yang nak join kan, tapi tahun ni takde sape plak yang nak anjurkan...masing2 dah bz....

10 comments:

Nana said...

HEHE btol iris mmg mcm anak mat salleh
masa pes time jumpe dulu geram nye tgk

Sidratul Muntaha said...

huuhhko jumpa ayu?
ehehe
mmg mcm ornag putih la dia ank brnk..
itulah
aku nka sgt join klu ade buat blogger gathering

mummy_ayu said...

tu la..finally jumpa gak kita.harap2 leh jumpa lagi pas nie..

syanasaid said...

nnt kalo ade gathering roger2 la meh
teringin gak nk berjumpa blogger2 hot :-)

~Siti Hajar~ said...

Bestnyer jumpa Ayu..

nmpk Balqis & iris sebaya je kan...

mama tisya said...

eh tk pernh jumpa ngan ayu ek...tu la thn ni tkde gathering blogger:)

Eliss Mie said...

syok jugak kalau buat blogger gath kan.

Fieza79 said...

best nya kan jumpa blogger..kejap pun jadi la kan...

Mama Zharfan said...

memang cute anak2 mummy ayu ni hehe

Alin Marlini said...

wah..jumpa mummy ayu ye anje..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.