Followers

Tuesday, May 15, 2012

♥ Junior Model Wannabe ♥

Then lepas tengok model2 beraksi, kali ni turn balqis plak nak posing
tapi bukan la posing kat atas pentas pun....

My Little Princess in RED

Little Princess yang malu2 meow2








time gambo kat sini, rasa cam berada kat ABPBH plak...
snap2 pic disebalik tabir "RUN AWAY FASHION"....
model tak berapa nak bagi kerjasama, sebab time tu ramai sangat orang nak snap2 kat situ...

8 comments:

mamaRIFQY said...

wah..kecik2 nak jadi model ye balqis..cantek....

mamaNoriz said...

amboi, kecik2 pndai posing... bergaya sungguh!

ada bakat ganti Nasha Aziz nanti ni :)

fieda said...

balqis dah besor ye..saya mmg ikut perkembangan balqis ni dari taun lepas..masa tu jadi silent reader je sbb tak reti nk mengomen..hehehe..

rasa innershine tu mcm rasa buah prune..tp manis sikit sbb dia pekat..saya mmg tak tahan manis..pas dh minum mesti nak kena bilas dgn air masak..tp dia manis buah sebenarnya tak yah risau la..

Mama Zharfan said...

balqis dh byk iras2 mamanya now heheh

ct rahani said...

comel la balqis pandai posing.. :)

salam perkenalan jugak sis.. dh lama follow benonya.. selama nih kiter jadik silent reader je kt blog nih.. suka tgk pics balqis.. :)

Imaan09 said...

alahai comelnyaa anak dara anje!

ADEEYA said...

Alolo makin besar makin lawa Balqis :D heee gaya model dah ada tuu hee ~

Mummy GreenyHouse said...

suka tgk posing flying kiss tu.. pandainye die pose mcm tu! :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.