Followers

Wednesday, May 16, 2012

♥ Mama With Balqis @ Ikano ♥

Morning semua, jangan bosan @ termuntah, mama memang suka tepek gambo balqis besaq kat blog, untuk kenangan suatu hari nanti...kami ke Ikano after jalan2 kat The Curve....
berjalan sakan dua beranak ni k...ahak...mak suka k.....

balqis sibuk nak snap2 pic dengan patung gergasi berbentuk LOVE tu...






tempat paling balqis suka, rumah princess
time main2 kat rumah ni mama tak kena panggil balqis princess...
anak dara ni memang bercita2 nak jadi Princess k...




Beg dora yang mama belikan untuk balqis
balqis suka bawak alat2 make up, hanset, botol air..so pakai beg senang sikit
see ada Jerry terkeluar kepalanya kat beg balqis tu...











malas nak membebel tepek gambo je kat blog aci tak....
ari ni bz sikit sebab dah bermula episod "payroll"
dah nak hujung bulan, acara nak kira2 gaji staff dah bermula k...

7 comments:

Mama Zharfan said...

kenangan utk balqis bila dia dh besar nanti boleh tgk blog mamanya :)

fieda said...

wow..balqis bergaya sakan kat umah princess...

Mummy GreenyHouse said...

Posing sakan balqis..
"peace" tak tinggal..heheh

wan nurul hezrina said...

besardah akish=)still pandai bergaya..

mummy_ayu said...

ala ala..tomeinya anak dara nie posing2...comel sgt..pandai plak tu bergaya..kena antar Iris belajar posing2 ngan kak balqis nie..iris tu pemalu sgt..

~Siti Hajar~ said...

Comel la Balqis posing camni, chinese look, silap2 org mai tegur cakap cina, cam Dalia sllu org mai ckp cina dgn dia..hehe

Nad @ MamaZakwan said...

dah mmg princess dah pun balqis ni
princess di hati mama n papa ;)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.