Followers

Thursday, May 17, 2012

♥ Model Cekci - Terlebey Sudah ♥

Kalo soh posing memang no 1 la anak dara ni,tapi kalo soh makan berjanggut la nak menunggunya...
jom layan gambar balqis yang mama snap2 ala2 model formula 1...
ahak layankan aje la k...

opss...terlebey sudah...





kaki tak berapa nak sampai, tapi dok sibuk jugak nak tekan minyak kete tu...

seharian bersama balqis happy sangat2 sebab ape happy
sebab kami pi semua tempat menan anak dara ni
tak de pi shopping pun, sure la anak dara ni suka bagai nak rak k...
this week tak de pi jenjalan, kena simpa stamina sebab ari Ahad ni ada sukan...
berdebar2 mama nya nak tengok balqis bersukan...

11 comments:

ZSqueenbee said...

waaaa santekkknyeee die...ade bakat jdi model ni tp bkn model cekci yg slalu kt kete tu ye..

Eliss Mie said...

sama merah dengan baju keretanya tu yer :)

Gieyana said...

a'aaa..mmg cekci ni..:-)

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

bab posing serah je kat balqis mmg terer dia hehehhe ,,,

RiEda96 said...

cutenya...;-)

Lily@MamaZaraZareef said...

dari dulu smpai skang, sukaaaa sgt tgk balqis bergaya..mamanye pon pndai rias2 kan die.=D

Mama Zharfan said...

cekcinya hehhehe

ct rahani said...

comelnya.. kena lak baju balqis ngan kete merah tuh... sweets.. :)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

BUKAN MAIN LAGI..CEKCI PULAK TUE

Aleyn said...

Ooops..cekcinyer anak dara sorang ni...hehe...kecik2 tak per tau..biler besar tak mo cekci2 yer..

wan nurul hezrina said...

gurl in red...cute!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.