Followers

Wednesday, May 2, 2012

♥ Mood Sedey....hu hu hu hu....♥

Sedey BE tinggal 2 je...dari 3, jenuh nak running banyak2 ni...dah tak sabo nak cash out, dapat total RM200 lebey leh la cash out..

8 comments:

Mama Zharfan said...

beshnya ada BE...me dh berbulan2 tak de BE :(

Nana said...

kita dah cash out senin lepas
pastu ada 1 je be skang
tu pon kt blog kontest

eima said...

ok la tu byk gak amaunye .. aku 3-4 BE runnning seklai gus tp amaun tak byk pun .. takat 5-6 ringgit jr

Eliss Mie said...

tunggu 40 lagi nak cashout kali ke 10 ;p cek yang bulan lepas pun x smpai lagi. tapi x sekencang anje laa..kita seratus jer sekali cashout ;p

mamalieyna said...

mana ada sedey..kalau k.eina happy sgt dh ni..hehe

mamalieyna said...

mana ada sedey..kalau k.eina happy sgt dh ni..hehe

Masya said...

kalau sy ni dah melonjak kegembiraan tau... x pernah merasa bnyk mcm ni...

Atia Adina said...

wah...banyaknyer buffer earning...saya paling tinggi pun rm6

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.