Followers

Monday, May 21, 2012

♥ Salah Siapa? - Lawak Tol... ♥

Morning U all...jom layan lawak2 pagi2 ni sebelum start koje...
tak sempat nak update blog today becoz weekend yang bz
then today pun bz menyiapkan sisa2 payroll yang ada...
Alhamdulillah akhirnya mama berjaya juga siapkan payroll untuk bulan May 2012...
syukur sangat...jom layan gambo kat bawah ni...

ada sape2 mau beli?
atau ada sape2 berani beli?
salah sape sebenar2nya....dah tau salah eja leh plak gantung jugak banner tu...
ada sape2 pernah nampak banner ni?

11 comments:

wan nurul hezrina said...

nielah salah satu sbb takdo editor sebelum publish.huhu..takmo beli lah..hehehe

Balkis said...

serious iklan gini? sampai bile la advertiser tu nk sedar psl "bangla" tu ek??

PinkUmmi said...

hahaha..klaka giler...banglo jd bangla..

Mama Zharfan said...

heheh :)

eima said...

tak reti eja kot..ke mamg blngla yg dijual sekali ngan rumah

mamasuri said...

hahaha..agak2 kalau salah cetak pun..tak kan nak jugak digantung nyer kan..

mimie.. said...

ehehe..tak patot2...ishk3..

bunga_rose said...

hahahah..haru sungguh

ct rahani said...

hehehe macam- macam hal.. :)

mamalieyna said...

ekeke...ada ke.. besar plak tu banner, camno bleh tak perasan =P

fieda said...

kesian bangla kena jual..hihi..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.