Followers

Friday, May 11, 2012

♥ Takat Yang TerMampu....♥

Salam & Selamat petang semua...
tajuk cam frust je, tapi bukan frust cuma berusaha takat yang termampu je...
walaupun kat opis leh layan tenet, tapi komitmen pada keje adalah lebey penting
so kena la beri tumpuan lebey pada keje...
blog mama dari 3 BE akhirnya tinggal 1 BE je yang kekal setia berjoget2 disitu
yang lain semua dah jadi ME...

berusaha yakat yang termampu je untuk naikkan amaun BE tu...
blog mama ni pun dah kategori suam2 kuku....
so tak ramai reader sangat pun, tapi tetap bersyukur & berterima kasih dengan kengkawan yang selalu jenguk ke blog mama ni....
hope BE tu leh bertapak lama lagi kat blog mama ni....
kalo blog pemes mesti dah banyak running duit BE tu kan....

p/s today semua staff pakai Purple + Gold sebab ada event BBQ & celebrate birthday utk staff....

5 comments:

Salmiza said...

current earning tu jauh beza dgn kite punya...huhu banyaknya mama punya..

Mama Zharfan said...

blog me ada satu ajer be..baru dpt beberapa hari lps :p

mummy_ayu said...

ayu dah sebulan tak dapat BE..

Fai Shaklee said...

fai tak pernah check pun. hihi... wah,mesti cantik gabungan purple and gold. blh jadikan tema kaler raya ;)

mamaRIFQY said...

anje nye be cepat je masyuk!! kitepunye jenuh nak running!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.