Followers

Tuesday, May 22, 2012

♥ Udah Kosong "0" ♥

Udah kosong, tangan terlajak gatal nak tekan button "Cash Out"
makanya terus la di cash out...


jadilah kosong....kena tunggu sebulan baru dapat cek Nuffnang tu...

dek kerana tak sabo nak tunggu satu lagi BE jadi ME
tu yang mama cash out jugak....
BE untuk blog contest tu, jalan takat tu je la nampak gayanya
sebabnya, Blog tu dah tak berupdate, lepas ni nak buang terus Nuffnang kat blog contest mama tu...
lepas BE tu jadi ME leh la cash out lagik sekali...
kejenya nak cash out je....ha ha ha ha...


ni la amaun yang mama cash out minggu lepas...
jadilah rezeki berblogging kan....
kali ni punyer hasil, mau beli something untuk balqis...
dah canang habis2 citer balqis kat blog ni, so kena bagi reward la...

p/s ramai gak yang cash out & dapat cek....semua meletop2, mama punyer je sikit...namun tetap bersyukur...

11 comments:

fieda said...

rm147.o8 tu be ker..masyaallah banyaknya anje masyukk....mmg rezeki betul kan..lama pulak tu be tu bertepek kat situ...anje cashoyt pun byk tu..alhamdulillah rezeki balqis jugak..

Mama Zharfan said...

congrats anje :)

eima said...

wahhh byk gak tu ... aku ni tak penah cash out tak penah lagi cecah amaun tu

ieyda said...

Alhamdulillah...rezeki Balqis. ieyda lak xpenah nk cash out nuff coz xcukup...heheeee.camner anje nya blh jd byk mcmtu ye...ieyda punya adalah 4-5 sen...xsmpai ringgit pun. Org lain punya satu BE smpai Rm200...hebatkan

syawalsimpsons said...

udah kosong takpe..pasni ada balik...

aanie said...

wah, tahniah la....1 be dapat ratus2....

Eliss Mie said...

syok dapat duit berblogging :) walau sket duit jugak kan :)meh belanja eliss kat ikea tu :p

Mamamya said...

alhamdulillah rezeki anje n balqis...apalah yg di rewardkan kat balqis tu yerk.. :) akak x penah cash out lagik...amountnya 1/2 jer dr yg anje dapat ni huuhuuuu..kene tunggu byk2 sikit...

Nana said...

kita ada cash bln lepas
tunggu cek je
tp tgk skang kan
be cepat naik
banding dulu
2minggu bole kumpul 50
rasa mcm banyak je hahaa
klw dulu setahun dpt 50

adianiez AIDA said...

tahniah...
rezeki bulan Rejab & Sya'ban la tu :)

mamaRIFQY said...

wah anje mmg hebat laa

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.