Followers

Wednesday, May 16, 2012

♥ Updated My Blog List - Huh...Ramainya ♥

mama dah copy paste semua URL yang diberi..
then after this proses untuk pengasingan URL blog mengikut kategori seperti "Pengomen Tegar", "Silent Reader", "Jejak Baru utk Blogger Baru"...then "Blogger Lama"...blogger yang mama dah kenal lama dari wujudnya blog mama ni sekitar tahun 2007...blog ni mama wujudkan B4 kahwin dulu...now dah hampir 5 tahun la...

so pada sape2 yang URL nya ada dalam list kat atas tu, tapi mama tak letak nama, sila bagitau nama k
especially untuk blogger baru, sebab mama tak tau nama kalian, so tak tau nak panggil ape plak nanti bile mama datang komen blog kalian...

so now nak tambah kawan, since mama dah polish semua bloglist yang lama..
so after this nak labelkan blog kengkawan kat bloglist mama tu...
TQ pada yang sudi tinggalkan jejak, jangan malu2 nak komen...

p/s blog I bukan glamour pun, so nak tambah kawan2 la...sonok biler baca kengkawan punyer komen..

7 comments:

Mama Hanim said...

Cepat masa berlalu kan anje.. Bila la dpt jmp di alam nyata, balqish dulu pun baby lg skang dh school dh dia..

mamaRIFQY said...

awak kenal saya kan??heehehe

CkYnHaShiM said...

ade nampak dah name sy kat list tu...tq yek.. same la usia blog kite.. ;)

Izan said...

Akak blogging since 2008 .. tapi masa tu tak rancak sangat... tapi sekrang nak rmaikan lagi kawan2... selamat berkenalan yer..- kak izan

Atia said...

http://atiaadina.blogspot.com/.....

Saya ibu atia adina....nama saya ad...satu opis ngan elis aka umie nuha

Mummy GreenyHouse said...

ramai la kwn mama anje ni..~ :)

TwoLittleJJ said...

salam,

nama saya Ladyana..Selamat berkenalan-

www.twolittlejj.blogspot.com

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.