Followers

Thursday, May 17, 2012

♥ When I & Balqis "TER" Meet Famous Amous Blogger ♥

Last Sunday kami ke The Curve untuk berjalan2
then sesampai je kat Playground tingkat 2, mama ada nampak seorang kanak2 yang sangat comel
then mama memang kenal sangat2 dengan kanak2 chumel tu...
then menilau2 mama mencari Mama kepada kanak2 chumel itu
then ternyata tanggapan mama tidak meleset...
yang kanak2 chumel itu adalah.....


Putri Irdina Qaisara....
anak kepada Kak Da blogger femes yang selalu menang contest & GA
sebab anak kak da memang chumel, so kebanyakan contest kat Blog semua milik Sara yang cute ni...
sara with balqis, dua2 sebaya tahun yang sama 2007
cuma bulan je lain balqis bulan oktober then sara bulan Disember...

see sara yang cute...chumel betul tengok secara Live...

balqis bersalaman dengan Sara...malu2 meow masing2




sebijik cam Kak Da 
then Ini Rayyan adeq Sara, tapi tengah lena tido...kalo tak leh la posing2 sama2

dah macam kawan baik plak, balqis mmg trademark cam biasa
"Peace"







ini lah kak da, ada sape2 kenal tak?
kami berjumpa secara kebetulan je ni
rasa sangat2 teruja kalo jumpa secara kebetulan je...



sangat2 gembira dapat jumpa kak da, sebenarnya dah lama planning nak jumpa kak da ni
tapi asyik tak menjadi je planning, dan akhirnya dipertemukan juga secara tak langsung...
Kak Da malu2 sikit....I memang banyak cakap...pot pet pot pet tak habis2...
jumpa kejap je sebab time tu kak da dah nak balik, kami baru sampai...

so hope next time leh terserempak dengan blogger lain plak...
posing tu perkara wajib k...
blogger hampir tegar la katakan.....
Peace.....

10 comments:

~Siti Hajar~ said...

Bestnyer dpt jumpa geng blogger, klu kita ramah ramai la dpt kwn kan...hehe

psstt kite xkenal kak da ni, tp mmg manis orgnyer tu..

Nad @ MamaZakwanNayli said...

rindunye pd kak da..!
balqis ngan sara ni cam janji2 plak
sama2 pakai skirt, sama2 pakai kasut pink ;)

mummy_ayu said...

so chumels.posing2 dua2 anak dara nie....

Cute Mum said...

memang best jumpa kawan blog nie..
rasa macam kenal lama kan..
balqis nie peramahlah..
senang jer nak ajak bergambar..
nanti nak minta balqis ajar dania posinglah.. hihi..

eima said...

kak da dah lama tk online ...sejak die balik kelantan & preknan kan rayyan... ke aku yg tak prasan blog die ...

sara pun dah besar comel

syawalsimpsons said...

alahai macam kengkawan la ma je balqis ngan sara tu yeee

Nana said...

lama tak tgk sara
mmg comei like mothee like doter

Lily@MamaZaraZareef said...

comel n cantek dua2 princess nih..balqis nmpak mesra sgt walaupon baru 1st time jumpe kan..=)

sall said...

lamanya xsinggah sini.

wan nurul hezrina said...

lawa sara n mak dier=)nurul setakatnie lum pernah lagi jupe blogger=)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.