Followers

Tuesday, May 15, 2012

♥ When I'm at PARIS ♥

Morning semua....cepat je masa berlalu ari ni dah masuk ari Selasa...
ni citer weekend ari tu, sementara belum basi nak tepek piccas kat blog I untuk kenangan..
kami pi Paris cuti ari tu....tapi...

Paris kat The Curve la k...bukan Paris yang sebenar2nya....
Ahad lepas kami ke The Curve saje jalan2 cuci mata sambil bawak balqis pi main Playground
papa siap cakap "weekday ari2 pi The Curve, weekend pun request pi The Curve ke"
yang pi ari2 tu mama, bukan balqis...

time ni tengah lawan model cilik beraksi untuk memperagakan bagu brand "GIRLS"...
sangat sweet model tecik ni k..
bukan main lagik dia posing

see so cute...









balqis suka sangat tengok semua model ni
lebey2 lagik model tecik molek tu, sebabnya balqis kan pencinta tegar Pinky2....

p/s weekend berjalan dengan anak2 adalah saat terapi minda...

2 comments:

fieda said...

balqis pun boleh jadi model mcm tu..

AyuArjuna BiGoshh said...

model yang kecil tu amanda....die tu mmg aktif modelling :) mak die kawan FB ayu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.