Followers

Thursday, May 17, 2012

♥ Zul Burger - Besaq Punyer ♥


 Mesti ramai yang dah tau pasal Zul Burger ni kan
saje je nak update pada yang lom tau lagik
memang besaq giler la burger dia...
tak habis makan sorang punyer ni....
kat mana Zul Burger punyer lokasi?jom kita tengok..


ni senarai menu + harga Burger & makanan lain...
dah macam kek birthday besaqnya
gambo ni mama google from internet...yummy2 besaq giler
ada sape2 pernha try...sedap tak
nanti kalo pi Penang nak rasa la burger ni...

15 comments:

Nad @ MamaZakwanNayli said...

amboih, besaq nya!
makan pun dah dalam dulang sbb besaq sgt, hehe...
mcm yg kat shah alam tu ek..

fenomena btul la burger2 camni skang ni, hehe

Mama Zharfan said...

wah, memang fenomena burger XXXL size lately heheh

fieda said...

uiiyoo..besornya...mmg boleh ganti kek ni kalau wat besday party..jauhnya kat penang tu..kalau gini kalah mcd..

syawalsimpsons said...

mok besornyer...ni 10org makan pon tak abis ni

PinkUmmi said...

besarnye.....mau knyang 3 ari 2 mlm mkn burger nih..hehehe

bunga_rose said...

sungguh ke beso tu? order 1 boleh makan untuk 10 orang ni ihihi

syanasaid said...

aiyooo besaqnye burger
mmg fenomena la burger besar skrg ni
kt shah alam tu pn ade burger besar gabak gini gak

mama tisya said...

oh kt penang burger ni..tk silap kt area s.alam ada burger camgini ala2 kek gtu namanye burger yazid kot

Mummy GreenyHouse said...

besaqnya! hari tu ternampak kedai jual burger besar, tp xde la sebesar mcm ni.. wah!perlu habiskan beramai-ramai ni...~

mimie.. said...

mak aiii...dah macam kek harijadi dah besaunye tu...sedap ke eh beger tu??nak try jugak lah..

ira_kecik said...

besarnya burger tu.... pon nampak menyelerakan... boleh makan ramai2 kongsi, mkn sorang memang tak larat la nak perabiskan.... hehehe

Alycia said...

besarnya.... ni kena share 2-3 org ni..

stylelowhady said...

burger nie mmg besau... klo nk tau mnggu lepaih kwn try... perh!! sedap pnya sal sedar xsedar kwn mkn 4 org jerr... dlm msa 10 minit jerr... hahahaha...

stylelowhady said...

burger nie mmg besau... klo nk tau mnggu lepaih kwn try... perh!! sedap pnya sal sedar xsedar kwn mkn 4 org jerr... dlm msa 10 minit jerr... hahahaha...

Myra Jay said...

Myra dah try Beger ni 2minggu lepas.. Indah kabar dari rupa..

Nak tau sebab apa, tgk la kat FB ada upload :P

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.