Followers

Friday, June 1, 2012

♥ Balqis Clearance Closet ♥

Time for clearance....
weekend ari tu mama dah asingkan baju balqis yang tak pakai
kebanyakannya tak pakai sebab balqis tak nak pakai
tak kena taste dia...tapi kena taste mama....
so dari tak pakai mama nak letgo....murah2 je
kebanyakan baju balqis, hanya pakai 1 or 3 times je
banyak sangat mamanya membeli baju...semua masih cantik2...
dengan harga yang berpatutan...then leh masuk duit tabung balqis....
so sape2 berminat leh tengok kat link bawah ni k...
http://balqispreloved.blogspot.com/
any booking can email me at damia_nurin@yahoo.com
p/s tomorrow i will upload the balance....Stay Tune...

4 comments:

ieda said...

ok ... insyaallah akk terjah nanti ;)

kalau kat rumah akk , ramai org yg susah , kebanyakan nya akk sedekah aje kat mereka ;)

Mummy GreenyHouse said...

bagusnya..dh jengah blog preloved tu.nmpak mmg elok and cantik2 sgt lagi.. :)

bunga_rose said...

xde baby girl...

Che Rosliza Che mat said...

Jap lagi nak terjah hihihi

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.