Followers

Friday, June 1, 2012

♥ Balqis Cuties Friends - Ahaks...♥

Ni semua kawan2 kenit balqis...
kawan2 time dia main pondok2, main masak2, main mak2....
cam kita semua time tecik2 dulu...
almaklumlah lom ada adeq lagik, menan kenit2 ni la jadi peneman...


kalo ada si TOM tu, Harus la ada si jerry tu k...
Kalo ada Si Minnie, harus la ada si Mickey tu...
semua patung kenit balqis ni ada pasangan masing2....
so kalo main kahwin2 tak payah nak gaduh2....
tertinggal plak satu lagik Minnie debab...mana ntah peginya....
minnie paling balqis sayang....
see sofa tu orang lain tak leh duduk, semua patung kenit balqis yang duduk...

satu je lagik tak cukup
En.Mickey yang besaq...tapi mama dah tak larat nak beli k
sebab regenya mahal, RM69.90 satu....
semua kengkawan balqis ni ada nama....tapi lupa la plak ape namanya dah banyak sangat

tapi yang paling sentimental...Giraffe sebalah jerry tu, tu menan soft toy balqis dari umur 3 bulan
sampai 5 tahun, lama dah mama bela Giraffe tu....sampai dah terlentok kepala Giraffe tu

then yang lawaknya...kalo pi jenjalan...selalunya si TOM tu mesti tinggal
sebab balqis cakap TOM jahat, selalu kejar Jerry...
so balqis lebey rela bawak Jerry pi jenjalan...
ade2 je kanak2 ni punyer imaginasi k, pengaruh kartun yang kuat....
padahal si Jerry tu tikus, biler orang tanya binatang ape yang balqis nak bela
leh plak dia jawab "TIKUS" sbb comel....erk....

See balqis bawak jerry pi jenjalan....

4 comments:

eima said...

hehe budak pompuan kan...comey ....

gitu ek peel dak pompuan .. kena tgu alisha besar.........

eim said...

wow banyaknye koleksi balqis ..

Lily@MamaZaraZareef said...

amboi..banyaknye soft toy balqis..zara n zareef ada beebrapa biji jek itupon diorang jarang main..lagi kerap main ngan partung barbie n otomen..heheheh

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

very the cuties..
kalau eija ada anak gegirl msti penuh jugak koleksi patung mcm koleksi balqis jgk..hehe

w/pun anak2 eija lelaki kadang2 eija belikan jgk patung sbb berkenan..hehe, Zaquan pun ada satu patung yg dia syg dari baby lg sampai umur dia dh 4 thn sekarang..Patung Tigger..:))

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.