Followers

Friday, June 15, 2012

♥ Celebrity & Cekak Rambut ♥

Cute2 semua cekak tu k...
tapi leh ke lawan artis yang paling ngetop pakai cekak?
jom tengok gambar artis with cekak2 mereka...





macam2 rupa & gaya ada k...tapi tak leh lawan dengan artis kat bawah ni...

^











^
















^
















^



















^


artis cilik bercekak...


Lagi artis cilik


dan lagi...






tak cukup lagi...


dan lagi sekali...


give me more...sekali lagi & lagi sekali...
ha ha ha retis Balqis ni lagik hebat, banyak koleksi cekak k
dah tak larat mama nak cari gambo lama2 balqis with cekak dia tu...
bergaya mmg anak dara ni suka...
la ni fesyen rambut senget ala2 Korea gitu...

dan yang lagi hebat......


artis ni, berjalan dengan sombongnya
jenuh mamarazi nak snap2 pic, tapi bolayan je dia...
sombong retis ni tau...

p/s entry suka2 penawar duka....

18 comments:

mummy_ayu said...

wah..bukan main lagi artis cilik tu....comei...
Iris kejab2 jer nak pakai cekak..

syawalsimpsons said...

artis yang paling last tu yang terbaik...class je tau...

mommyYen said...

she's full of confident,Anje..good for her.love to see she's in action..sooo adorable!

Mummy GreenyHouse said...

hamboi! gambar last tu mmg tak tahan nengok..
balqis artis kat blog mama! suke tfk balqis posing2.. :)

::NureeN:: said...

mau melekat cekak tue kat kepala balqis yerr.. klau ellesya suka ja jatuh2... walhal rambut kerinting
amboi last pic tue.. mmg gaya artis yg kena candid la heheh

Nafisa81 said...

hamboi...dah macam anak tom cruise...

mama_umar_maryam said...

saya mmg suke artis yg cilik tu ,hehehe

Fieza79 said...

artis last tu lah yg plng comel dan cun sebenar nya..kemain pic last tu..amboi gaya tak tahan..hehee

ieyda said...

deboom lah retis cilik tu....pandai bergaya. lbh2 lg dia ada mama yg pandai wat dia bergaya

Masya said...

hihihi gelak dibuatnya tgk gambar² balqis yg cute tu....

Mamamya said...

amboi3...mmg x leh lawan lah artis2 lain dgn model kiut miut nih.. akak pun suka belikan anak2 aksesori rambut ni tp kdg2 anak ni x mo pun pakai...ikut mood dia org ler,tambah lagi dah makin besar ni...ada2 je alasan dia.. :)

PinkUmmi said...

bukan main lagi retis kecik nih bergaya...

Eliss Mie said...

nuha sejak masuk taska ni memang suka pakai cekak. pengaruh rakan sebaya, dulu semua lelaki. dah banyak jugak koleksi dia.

|| NaFiRaa || said...

comelnye artis cilik neh!! kecik2 dah pandai posing~

fieda said...

byk jugak balqis punya koleksi..

ct rahani said...

betul la.. retis cilik gambo bawah tuh plg comel.. hehe..

mama tisya said...

kemain model cilik ngan cekak...baru prasan topi balqis tu sama ngan tisya cuma part manis tu lain skit..tisya punye reben tp tisya pki kejap je

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

cute gurl wif cekak~~

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.