Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Monday, June 11, 2012

♥ Did U Think She So Cute? ♥

Nak upload gambo je tapi malas nak bercerita boley gitu?
tengah berusaha mendapatkan gambo balqis warna pinky2
sebab mama nak ubah blog header & cat rumah mama ni...
nak tukar ke warna pinky2 plak rasanya...
snap punyer snap masih lagik tak dapat gambo yang cun...
jom tengok gambo yang di snap2 time kenduri kahwin weekeend ari tu...


stail ikat rambut still maintanin nak stail Princess Barbie...



anak dara ni malu2 meow sbb ramai orang time tu..


















tak de gambo yang menepati citarasa...
harus pi shoot2 lagik ni nak dapatkan gambo yang shantek...
tunggu weekend ni nak shoot2 cari gambo yang cantik...
tak sabo dah nak tukar header blog ni....

11 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

fieda said...

dah besor balqis ye..sekejap jer..

|| NaFiRaa || said...

comey~ :)

Atia Adina said...

nampak balqis cam budak dah besar lah

syawalsimpsons said...

ala so sweet..cumill jaa

Gieyana said...

comey2...:-)

eima said...

dah besar ngan tgi dah la balqis ni ...kejap je

PinkUmmi said...

comelnya dia pakai cekak rambut siap ada bear kecik kaler pink...tak sbr nak tgu aina auni besar leh bg dorg pakai cekak comei gak...

ct rahani said...

memang comei.. gambar yg keempat dr bawah tuh paling comei.. :)

Liza said...

Dah besar la Balqis.... Lain sket muka dia skang.. anddah pandai malu2 yer. Almaklumla, dah jd anak dara.. :)

MEK SIAM said...

Assalamualaikum.. sebenarnya kita dh lama jd silent readers blog mama aka anjeni.. lani baru nak komen itupun pasal dah ada blog.. baru berjinak2 ngan blog..:) harap anje sudilah jd kwn blogger kita ye.. anak kita sebaya, nama damia gak.. itu yg hari2 duk buka blog anje, selain informasi, suka tgk gambar2 damiani, pandai bergaya..

Che Rosliza Che mat said...

dah besar anak dara nie ya...hehehe

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.