Followers

Monday, June 25, 2012

♥ Did U Think She So Photogenic? - Korean Girl ♥

Ni semua gara nak tukar header blog mama...
papa bising gak la takat pi Jusco pun sibuk nak usung DSLR
papa tak tau motif terbaik mama, nak snap2 pic anak dara ni untuk header blog mama
nak gantikan dengan wearna pinky2...
dapat jugak la beberapa keping gambo yang menambat hati
tapi tak puas hati lagik ni, nak snap2 lagik weekend ni...
















gaya rambut terbaru anak dara ni, stail Korea katanya...
ape2 je janji mau ikat rambut, kalo tak rimas nengoknya...


anak dara dah start malas nak snap2 siap wat nguap2 lagik
tanda dah penat...




kami memang selamba je snap2 tempat orang nak lalu lalang
pedulikan orang la, bukan kenal pun, janji balqis sporting nak snap2
bukan senang nak dapat kerjasama anak dara ni k
nak2 kalo dia tengah moody, tak de maknanya dia nak posing2 sakan k...

p/s i tak de pandai sangat snap2 pic, tapi mmg suka bergambo k, nak2nya snap2 gambo anak i
sebab jeles tengok gambo2 Gieyana Family yang cun melecun tu k...

10 comments:

Puteri Satu said...

pandainya dia posing... Aqilah sekarang memang tak nak posing langsung bila ajak bergambar.... dia buat muka malas jek... kita yang stress hiks...

mummy_ayu said...

best la Balqis nie..sporting sgt bab posing2 nie..seronok la mama snap2...

MamaYatie said...

auuww..gojes u...

Jiji-Fify said...

hamboi k-pop habis! haha. paling suka gambar qish kenyit mata! cuteee

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

Masya said...

sportingnya balqis... mesti cantik nanti gambar untuk header baru anje...

ADEEYA said...

Pandai posinggg :D

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

bukan main anak dara berposing nie

Mama Zharfan284 said...

balqis sgt pandai posing :)

Liza said...

MMg cun la Balqis.

Gieyana said...

nice pose...

alaa..pics kita biasa2 jer..:)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.