Followers

Thursday, June 28, 2012

♥ Inginkan Gaya Trendy & Gorjes? Jom Klik2....♥


Pernah tengok Banner ni?
tak pernah.....jom kita share...
one of my friend kat opis ni suka beli baju online
then dia perkenalkan kat mama website online jual baju yang latest dan mengikut peredaran zaman

antara baju2 yang dijual kat sini 


OutWear
Rompers

 Dresses
 Pants
Top Wears

selain tu ada juga aksesori untuk wanita...
kata kawan mama, ramai juga artis2 beli baju kat website ni...but i'm not sure k...
but baju2 kat sini nice jugak la mama rasa...
rege pun ok2 je...

mama tak pernah beli online...sebab tak berani takut material tak menepati citarasa...
so kalo kengkawan nak cuba beli online leh la ke website nya




kat blog poplook ni ada ramai artis yang menggayakan baju keluaran website ni...

6 comments:

PinkUmmi said...

memg gojes baju baju nih

Mama Zharfan said...

me dh byk benor collection dress heheh :) me prefer beli offline sbb boleh try2 and tgk sesuai/cantik ker tak..cuma kdg2 ter shopping online gak :p

Che Rosliza Che mat said...

memg gojes baju bajunya...cantik pun cantik..

Suliana said...

su pun ada juga collection poplook ni.. klu tak muat blh tukar anje.. material cotton boleh dipercayai :-) klu silky material pada saya mcm xseperti dijangka. atas org juga la .. hihi

MRS. K said...

dah 5 lai baju sopingk at poplook huhuh

Nana said...

kita adalah salah sorang peminat poplook baru ada 3 lai hehe sekali beli tros beli 3

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.