Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Thursday, June 7, 2012

♥ JJCM - Italiannies Italian Food Restaurant @ The Curve ♥

Kenyang betul ari ni, kenyang bos belanja makan
sempena kawan mama resign, dah jadi adat company new & resign staff akan diraikan
asyik makan je ni, ada tu dah pi 3 buah restaurant...tak sempat nak update...
update yang ari ni punyer dulu k...


Italiannies Italian

sape la yang pilih destinasi kali ni ek...
memamg muak makan sbb banyak makanan pakai cheese...
rasa nak termuntah pun ada...
jom tengok menu yang di order...


semua kenal kan menu ni...lagsana...beef...


garlic bread..


ni tak tau ape bendanya, sesampai2 je dah ada atas meja
sbb mama pi pos office dulu lunch tadi


ni pun sedap gak, tapi yang keju punyer ball agak muak




ada set lunch k, tapi semua tamak nak order sendiri2
then boss order side dishes...


ni air mama pineapple + mango....


sup...


kawan yang diraikan blah kanan tu...
budak2 lagi, resign nak study...
semoga berjaya di bidang lain k...

dek kerana kekenyangan semua yg tak habis ditapaw...
bukan sikit2 deme order..banyak bebeno...
so total semuanya RM450 untuk 8 orang punyer makan...

haish...camne la nak kurus kalo tiap kali ada new staff @ resign staff bos ajak pi join...
terbantut plak kurus I tau...

7 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

AyuArjuna BiGoshh said...

sedapnya lasagna tu

Hidayati Mohamed said...

Sedapnyer....

Mumyshane Qeisha said...

bestnya ada org belanja..murah rezeki.
*garlic bread itu is my fav,nyum2.hehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

sedapnya menu..
eija ni mmg penggemar western..hhehehe

MrS. F!zA said...

sedap tgk lasagna beef tu..

perghh blh thn rege utk 8 org mkn tu..

ADEEYA said...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa my favorite ~

Nana said...

sedapnye lasagna!

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.