Followers

Thursday, June 14, 2012

♥ Jumpa Blogger Di Sana... ♥


Today after office hour mama ada event kat area Damansara Perdana
special thankz to papa sbb release mama untuk pi...
so sweet...blogger yang tak berapa nak tegar ni dok sibuk la nak pi event sana sini...
dekat dengan opis so leh la join, kalo jauh kena pikir2kan jugak

ni event yang ke 4 mama join selama manjadi blogger sejak tahun 2007...
ciput je k, baru join 4 event kecoh satu kampung k...
sape yang join nanti kita jumpa k, yang mama tau Liz Rohaizat join kan...
dah lama tak jumpa, selalu kita gather2 time vent camni je kan...
ada retis k kali ni...ahak...

p/s timing je tak berapa best sbb start time maghrib...
P/S lunch tadi pi The Curve, jumpa Raja Azura & Sharifah Shahira @ Butik MNG....

1 comment:

Cynful Pleasure said...

jumpa mama kat sana malam ni ye.. :D

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.