Followers

Tuesday, June 26, 2012

♥ Korean Girl - The Best Picture & Moment ♥

Mentang2 la mamanya mmg suka tengok citer Korea...
anak dara ni pun sibuk nak wat stail korea K-Pop....
ni baru gambo pi Jusco Rawang, kalo gambo pi bercuti harus beratus2 keping
mana tak nya gambo balqis dalam simpanan mama pun dah dekat 6 ribu....
kenangan terindah untuk balqis la nanti, dia leh tengok balik gambo2 dia time dah besaq nanti...




Oppsss...terlebey sudah...







see kasut pinky2 tu...
pasni balqis dah tak nak pakai kasut pink tu lagik
siap request nak pakai kasut boots yang tinggi k...
dah pandai bergaya la ni, main order je...




sila abaikan ikat rambut emergency tu,
tup2 leh putus plak ikat rambut dia...pakai je la ape yang ada..















gambo ladybug, burung , pokok tu semua tadi snap2 kat wall Jusco..
sampai dinding Jusco pun jadik k, janji dapat background yang shantek...
kalo pi dengan papa harus kena marah ni, sebab selamba kodok je snap2 dikhalayak ramai...

cun tak background ni kalo wat header?
tak habis2 mama menyenap k,
mama mmg suka bergambo nak suka sangat2 la snap2...

p/s kalo kengkawan tengok la kan, balqis ni ikut muka sape la agaknya ek?

7 comments:

fieda said...

comey..anje..dia tak pernah ke request nak adik..hihi

eyeyou said...

x penah tgk pics papa aqish..xtaw la ikut muka sapa..

PinkUmmi said...

tema pink tak pernah larik...hahaha

ADEEYA said...

Sorang2 boleh lah request macam2 kan :) heheh

*∽ IZAN ∽* said...

alahaiiii.. pandai posinggg.. memang comelll ala2 top model gitewww! ;)

mamalieyna said...

ooo jusco rawang tu dh bukak eh..cantek deco dia..sesuai posing2 anak2..hehe~ model pulak sporting..cunlah~

muka papanye + anje lah..hehe~

lovely said...

comel..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.