Followers

Thursday, June 28, 2012

♥ LEGO Land MALAYSIA....Opening 15th September 2012.... Wanna Go? ♥

Pada 15 September 2012 ni, di Johor akan ada taman tema selepas Genting Highlands di Pahang. Umum sudah mengetahuinya iaitu Legoland Malaysia. Lokasinya di Nusajaya Johor. Legoland di Malaysia adalah Legoland ke 5 di dunia.
Semua orang teringin nak pi kalo ada peluang kan....
orang2 Johor untuk la dekat leh pi...
jom kita baca sikit info pasal Lego Land ni


Ni pintu entrance Lego Land...cantik kan....
cam tak sabo je nak pi...


untuk makluman kengkawan LegoLand ada wat sesi Roadshow mengenai Lego land...
leh tengok pic kat atas tu untuk tempat & tarikh RoadShow akan diadakan...
selain tu ada promotion jugak untuk tiket ke Lego Land time roadShow ni..
nak tau berapa harga tiket plak?
jom tengok kat bawah ni plak


Harga tiket terbagahi kepada 3 bahagian...

Ticket Reg. price Special Promotion Price
(For a limited time offer)
Online
(Coming Soon)
1-Day Ticket Adult (12-59) RM 140 RM 96 / SGD 40 * -
1-Day Ticket Child (3-11) RM 110 RM 70 / SGD 29 * -
1-Day Ticket Senior (60+) RM 110 RM 70 / SGD 29 * -

*Single day ticket special promotion can be purchased now at:

Eh camne plak nak pi sana?lokasinya kat mana ye?
jom tengok peta kat bawah ni plak...

Nusajaya is located in Johor Bahru, Johor, south of Penisular Malaysia, near to the 2nd link bridge to Singapore which is only 5 minutes drive away.

kalo nak lebey kepastian leh gak call pihak Legoland 

Service Tel.: +607 597 8888                         
 Service Fax.:  +607 597 8804


ni detailsnya....


ok selain itu ada timing jugak k untuk berkunjung ke LegoLand ni...
untuk warna biru dibuka pada 10pg - 6 petang
Hijau 10pagi - 8 Malam
Mera - tutup k...tapi time School holiday mmg open tak tutup punyer...

ape yang ada kat Lego Land tu?
jom tengok peta kat bawah ni plak

Ini adalah peta Legoland Malaysia. Banyak taman permainan seperti Genting Highlands juga.
ada macam2 taman permainan...Lego land ni sure akan menjadi saingan Genting Highland punyer...




Ni plak plan Hotel LogoLand bagi pengunjung yang jauh & ingin menginap...


hotel tak siap lagik, masih dalam pembinaan, so tak leh nak share info pasal rate hotel
nanti mama dah dapat info mama share kat blog k...


ok la kalo lengkawan yang nak tau lebey lanjut pasal LEGO LAND MALAYSIA ni
leh la pi klik2 ke websitenya


jom ramai2 kita pi LEGO LAND.....

10 comments:

Gieyana said...

Menarik..cuma rate dia mahal gak yer...:)

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

nampak cam best je .. tgk rate tiket mak aiiii peluh2 sejuk dahi ni kekekke dah leh pi holiday rege tiket tuk 2child and 2adult ..

atty's said...

memang menarik,cuma harga tiket je tak menarik..hihihihi

Mama Zharfan said...

thanks for the info
Legoland kat UK pun me tak sempat pegi...nyesal sungguh
moga2 ada rezeki dpt pegi Legoland msia :) nak tunggu hotel legoland siap dulu lah hehhhe

PinkUmmi said...

bestnya tempat nih tp mhl giler rate die...nk gi kne kumpul duit byk2 nih..huhuhu

aanie said...

mahalnya tiket dia......

Fai Shaklee said...

memang besttt... tapi tang rate yg tak boleh tahan tu... hihi

intanloveamir said...

xleh lah pulak nk buka website dier...mcm best jerkan...nk kna kmpul duit dlu bru leh pegi;)))

ieda said...

huuhu mahal ..
tgk jelah
atau tunggu offer yg lebih murah ;)

Nana said...

MMG MALAM TADI DAH SEVEY WEBSITE NI
KLW ADA PROMOTION PON
HARGA NYE SAMA MCM DALAM WEB
XDE MURAH PON
KITA DOK CARI ORANG KATA ADA HARGA 98 SORANG

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.