Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Wednesday, June 13, 2012

♥ Ni Je yang TERMAMPU ♥

Ari2 mmg mama cek akaun Nuffnang ni, nak tau turun naik visitor blog
lately makin merudum la, sbb dah tak sempat nak BW
then kadang2 entry pun cam chipsmore je..kejap ade kejap enggak...
komen pun makin kurang sbb mama tak sempat nak BW then komen kat blog kengkawan lain...

so takat yang termampu je la wat yang terbaik untuk naikkan taraf blog ni
blog ikan bilis je, tak glamour pun...


ni semua total visitor minggu lepas...
makin menjunam k...dah tak daya nak pertahankan...
tapi tetap berterima kasih pada kengkawan yang tak jemu2 singgah blog ni
walaupun kadang2 tak sempat nak komen, tapi datang view pun jadik la
kalo komen kat entry lagik bagus...

so pada kawan2 baru, nanti tak bz mama singgah jenguk2 balik k...
TQ So much kat U alls...

14 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

MRS. K said...

makin lama makin naik tu.. ok la hehehe

ct rahani said...

kagum tau.. tinggi la tu traffic blog anje.. sy punya klu camtu utk sebulan kot.. sehari nk dpt 100 UV pun susah.. hehehe..

eima said...

ok la tu aku nye seratus lebih je ...hehehhe

Imaan09 said...

blog ikan bilis cam saya akan kata "banyak le tu.." hehe

Nad @ MamaZN said...

byk gak tu, huhu!

ch@ said...

itu dah mcm graf blog kita je anje. hihiii. takpela anje, mana yg terdaya.

PinkUmmi said...

uittt.byknye visitor

Atia said...

ok lah tu....saya plak dalam 100 jer sehari

Masya said...

banyaklah tu anje... sampai ratus² saya ni nak cecah 500 tu mmg x pernah langsung huhuhuhuhu...

pena rozie said...

ok la tu...

nieda said...

selalu dtg blog anje tp jarang komen.. oklah tu ramai visitor compare blog picisan saya.. huhu

Lily@MamaZaraZareef said...

kite memang tak ramai visitor..hehehe..yg penting blog berupdate stori pasal anak beranak..=p..buat kenangan sume tuh

MrS. F!zA said...

oklah tu anje..byk jgk tu utk blog ikan bilis..kalo jd blog ikan paus msti masyuk kan anje..

azfarakatsuki said...

kira banyak la tu visitor nya..hehehe.. :-)

http://dzuandiey.com

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.