Followers

Monday, June 18, 2012

♥ Perginya Tak Kembali ♥


Gambar sekadar Hiasan...

Selamat pagi semua, ari ni dok kalut sikit sebab rushing siapkan keje yang terbengkalai
planning nak keje Sabtu ari tu 16 June 2012, tapi pada pukul 6.30 pagi kami terima panggilan dari my FIL
mengatakan my GFIL Granfather In Law telah kembali ke Rahmatullah

selepas terima panggilan kami bergegas pulang ke kampung 
perjalanan mengambil masa lebey kurang 4 jam
My GFIL dipercayai telah tiada sekitar jam 3 - 5 pagi
meninggal dalam tido, same to my Grandmother b4 this
yang telah di jemput Illahi pada 5 tahun lepas...

kami sempat sampai sebelum jenazah dikebumikan
kami tunggu di masjid untuk kebumikan jenazah...
buat pertama kalinya mama melihat airmata my FIL bercucuran
my FIL yang paling rapat dengan my GFIL...
mmg my FIL terasa sangat2 kehilangan arwah ayahnya....

semoga arwah my GFIL dicucuri rahmat & ditempatkan digolongan orang2 beriman
b4 this my GFIL adalah Imam kat kampung tu...
GFIL meninggal ketika usia 89tahun...

kini kami sudah ketiadaan Atok & nenek untuk kedua2 belah pihak....
semalam lepas kenduri kami pulang ke KL
sbb mama kena sattlekan gaji since keje mama ni tak de sape2 backup...

p/s mood sedey biler mengenangkan pada yang telah pergi, namun kita yang masih ada kena teruskan perjalanan hidup....

11 comments:

pena rozie said...

al-fatihah....

mummy_ayu said...

takziah..al fatihah..

AyuArjuna BiGoshh said...

takziah buat anje dan famili , al-fatihah

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

AL-FATIHAH

eima said...

tak ziah mudahan arwah ditempatkan disamping org beriman

|| NaFiRaa || said...

Al-fatihah~

ADEEYA said...

Takziah.. Al Fatihah

Nana said...

al-fatihah

bunga_rose said...

takziah, al fatihah

Eliss Mie said...

Al-Fatihah. Eliss memang dah tak der atok nenek, begitu jugak hubby. cucu piatu la kami ni.

Mummy GreenyHouse said...

takziah buat mama balqis sekeluarga..
Al-fatihah...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.