Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Friday, June 15, 2012

♥ Poise Event With Celebrity Sharifah Shahira & Raja Azura (Part 1) ♥

Semalam mam pi event Poise kat ALLO PARIS Damansara Perdana
dekat bebeno dengan opis, jalan kaki pun sampai tapi leh plak tak tau kat mana restoran tu..lawok k
tapi event kali ni tak ramai blogger yang join
patutnya ada dalam 40orang blogger, tapi yang datang hanya separuh
tak tau la samada last minit tak dapat join, atau mmg dari awal penyertaan tak banyak...
jom kasi layan sikit gambo2 yang berjaya di close up orang photo G tak bertauliah ni..


sesampai2 je cam biasa sila la register diri dulu k, then lepas tu dapat la file untuk atucara majlis...
lepas tu semua blogger di jemput untuk ternak lemak...
tak sukanya la makan waktu malam, i nak kurus k, tapi apa kan daya
nafsu2 jahat dah mengusai diri untuk makan
layan kan aje la, foods nanti mama sotry later k
i kan blogger suka snap2, semua benda nak di snap2


ni banner di sekitar


ni plak stage yang disediakan untuk sesi talk2


ni antara produk Poise...produk baru yang dilancarkan...LUL


Duta Poise


Ballon, kalo balqis tengok ni sure dia suka banget yang pinky colour tu


Puan tanah tak ketinggalan nak posing2 k...
ikutkan hati nak je posing sana sini, tapi tak de photoG la...


ni tempat nak register, betul2 kat depan pintu...


pemandangan dati Luar, sempat lagik berphotoshoot kat luar k...


sangat cantik Eiffel tower Damansara ni k...
sebelum acara berlangsung, kami snap2 la dulu...
banyak lagik gambo nanti mama kongsikan k...

p/s Next event after this Disney Junior punyer plak, organizer akan hantar email untuk invitation, tapi tak tau la leh pi ke tak, sbb after this maybe wat kat Bangsar Village plak...

11 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

MRS. K said...

betui la.. anje nampak dah kurus

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

Amin2...sorang lagi kata kita nampak kurus...nampak je kurus kot walhal...hu hu hu...mmg kepigin sangat2 nak kurus, berusaha bersungguh2 nak kurus k...

ct rahani said...

cantik la deco tempat nie.. nk2 eiffel tower tuh.. rasa cam kt pasris betul.. hehe..

PinkUmmi said...

bestnya dpt gi event mcm nih...

mama tisya said...

best kalo p event2 camgini..nk2 kalo ada geng kaki posing

eim said...

bestnya ..macamner nak join event2 macam ni eh ..betullah anje nampak slim ada tips ke kongsilah hehe ..

Aju Mohit said...

Anje dh kurus lah, diet x makan mlm ye? Wahh nak kurus jugak

nn lylyn said...

chantek deco die =) menarik

sy dh follow akak =) jom follow sy =) tq kak

http://nlylyn.blogspot.com/

MrS. F!zA said...

wowiee...kalo reramai best gila ni posing..deko2 cantik plk tu..

Nana said...

anje nampak slim lah

Mummy GreenyHouse said...

wah..nampak meriah je. tak ramai yg join ea? nak tgk lagi photo2..hihi
hmm..yg disney junior tu event ape ye?

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.