Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Wednesday, June 20, 2012

♥ Poise Event With Celebrity Sharifah Shahira & Raja Azura (Part 4) ♥

Makin lama makin basi...ok jom teruskan bercerita mengenai event ari tu k...

Semua individu tidak akan dapat lari daripada masalah dan dugaan apatah lagi masalah kesihatan yang pasti menjadi igauan buruk pada setiap individu yang mengalami masalah kesihatan terutama sekali yang kronik.


Duta Poise Sharifah Shahira



Raja Azura juga dilantik sebagai Duta Poise yang baru
mereka bersama2 menceritakan mengenai pengalaman mereka mengenai LUL


Untuk memberi keyakinan dan rasa percaya para kaum wanita kepada produk ini, Poise telah melantik dua duta selebriti popular Sharifah Shahira dan Raja Azura.
Poise juga menggunakan pendekatan yang lebih menjurus kepada pendidikan di mana mereka dibekalkan dengan info melalui siri video pendidikan Poise, buku mini, peraduan Poise dan trak mobil Poise yang akan melawat tempat-tempat kunjungan orang ramai.




Event ni memberi panduan dan pengetahuan kepada kaum wanita mengambil langkah proaktif mengenai masalah lemah kawalan kencing atau Light Urinary Leakage (LUL).Poise juga menyampaikan maklumat kepada para wanita di luar sana bahawa kepada sesiapa yang mengalami LUL tidak perlu berasa malu dan segan kerana ia adalah perkara yang biasa dialami oleh 1 dalam 4 wanita sekurang-kurang sekali dalam hidup mereka.



Kaum wanita perlu menyedari bahawa terdapat penyelesaian untuk menangani LUL, salah satunya ialah dengan menggunakan produk yang direka khas untuk masalah tersebut. Poise adalah jenama pertama produk perlindungan lemah kawalan kencing untuk wanita.

Mungkin ada yang mengalami masalah sebegini dan merasa tidak selesa kerana tiada penyelesaiaannya.
Menurut Pengurus Pemasaran Kimberly-Clark Malaysia, Sumeet Parab menjelaskan bahawa liner dan pad hasil rekaan Poise akan memberi anda keselesaan kerana tidak menonjol dan mempunyai tahap penyerapan tinggi dengan butiran kecil penyah bau.



then after that ada kuiz untuk peserta, kak ayu salah sorang pemenang...


amik peluang bergambar dengan Duta Poise Sharifah Shahira


Liz with SS


Mama with KE




antara blogger2 yang join, tak ramai pun kali ni...maybe ramai yang tak berkesempatan nak join...

sangat2 seronok join event kali ni, sebab ianya mengenai wanita....

6 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

mama_umar_maryam said...

anje..utk dinner 29hb nnt join x? =), zt,kak ayu, mira join

Mama Zharfan said...

beshnya dpt attend event gini :)

pena rozie said...

cantik la die org.,..

eynda said...

Cutenyer diaorg pakai dress pink :-)

mamalieyna said...

lain nmpk kak ku tu ek..makin lawa dah..

rajin betoi anje join, jiwa masih muda..hehe~

Masya said...

saya pulak yg teruja tgk gambar anje ni...

sesekai berkesempatan join event mcm ni mesti bestkan.. lagi² untuk kebaikkan wainta juga.. tq anje kongsi info mengenai pad ni..

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.