Followers

Wednesday, June 20, 2012

♥ Sadis - Biler Blog Mama Jd Blog Hong Kong ♥

Morning U all....sangat2 sadis biler blog mama jadi tulisan Honf Kong lagu ni
biler bukak je blog, sure akan kuar
http://damiaqish.blogspot.hk bukan http://damiaqish.blogspot.com
dah jenuh tukar banyak kali jadi .com, tapi tetap jugak bertukar ke .hk....

ni yang nak wat alasan malas nak berblog ni...
tapi sib baik la mama teror, sbb dah dekat 8 takut dok bukak blog ari2
so walaupun tulisan hong kong, tapi mama dah hafal semua icon tu
so tau je icon mana yang nak tekan utk view blog, new post, dashboard...

ada sape2 tau jalan penyelesaiannya atau ada sape2 tau penyebab jadi lagu ni...
meh la share sama2....

p/s kalo kat rumah mama bukak blog ok je...kat opis je jadi lagu ni

7 comments:

eima said...

uik pesal jd gitu .... domain bertukar ke ...

Mummy GreenyHouse said...

aik? taktau la..tak penah jd mcm tu.
Pelik sbb kat rumah ok kan.
hihi..sib baik mama teror kan nak klik mana..ke mmg dah pandai baca tulisan HK??hihi..kalau sy terkial2 dah tu.

|| NaFiRaa || said...

ooohhh.. bahaya nih.. nasib mama dah terbiasa ngan icon2 kat blogspot.. hehehe

bunga_rose said...

apsal erk? klu jadi kat saya, mesti terus down hahaah.. sebab tak hafal

Mamamya said...

laaa...knp blh jd gini?? klu akak yg kene ni mmg dah kelam kabut & menangis la jawabnya....

syawalsimpsons said...

alamak macam mana tu...

mama tisya said...

uiks jd bahasa hong kong..parah2 tk dpt tlg

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.