Followers

Tuesday, June 12, 2012

♥ Sape Pernah Wat Camni? ♥


Kalo mama time sekolah dulu selalu letak bawah peti ais
sbb peti ais pesen dulu2 ada ruang kat bawah peti ais tu
letak bawah peti ais sure cepat kering, tapi kadang2 kuning2 la jadinya kapur kasut tu...
la ni peti ais semuanya bumper sampai bawah, so letak belakang peti ais la jawabnya...

12 comments:

Aju Mohit said...

dulu2 pernah lah anje, skrg ni tak buat mcm ni dah sebab basuh kasut awal2 kekeke, kalau basah pon letak depan kipas hehehe

syawalsimpsons said...

sue tak penah buat..tp sue baru tau sape yang penah buat...upin ipin N kak ros..kikikikiki...tgk ngan syawal aritu...baru tau jaa

Zie said...

mungkin buat bila ada kasut anak2 hehehehehe

mummy_ayu said...

he he he...ah ah..dulu masa sekolah, kalu tak kering letak bawah peti ais..sekarang peti ais semua dah rendah..tak pernah lagi try mcm nie..sbb Ian kalu kasut sekolah tak kering, pakai kasut sport jer..

Mama Hanim said...

Penah gak bt dulu zaman skolah, biasa time hujan la..hehe..

~Siti Hajar~ said...

hahaha...mngimbau kenangan dulu...selalu je buat...ekekekekek

eima said...

tak penah buat jugak ...sbb kasut ade byk dulu2 ...

fieda said...

zaman kecik2 dulu pernah la buat letak kt bawah..la ni tak pernah buat lagi utk anak..hihi.

ch@ said...

terbaiklah anje. hahaaa. mmg pun selalu buat. sampai skolah ambil kapur papan hijau tu. colourkan kat area kuning2 tu. kenangan...

mrs.ecam said...

ouhh dl kekecik mmg buat camni...skang ni x leh dah....sbb pattern peti es dh lain kn...kasut skolah mmg dh train ank bsh awl pg sabtu sblm mandi pg...pastu sumbat ngan kertas sukabor n jemur...x smpi tngari dh kering...pastu terus kapur...siappppp!!!! heee

Che Rosliza Che mat said...

kikiki...ada lagi trend dulu ya...

Atia Adina said...

yer2....dulu kecik2 pun saya letak bawah peti....kadang2 siap spin kasut dalam mesin

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.