Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Thursday, June 7, 2012

♥ Saya & FB - Jom Add ♥

Add Add Add....mama tak berapa aktif sangat FB,
sikit2 je suam2 kuku, selalu upload gambo balqis je kat dalam FB tu...
ari tu ada yang tanya FB mama, then ramai gak la yang ADD
tapi mana yang mama tak kenal, atau pakai nama yang mama kurang kenali
mama tak approve, bukan sombong tapi tak kenal
so kalo ada sape2 nak add, kasitau k...then mama leh approve...


ni FB mama, kalo kat rumah pakai wall lama je, kat opis dia pakai page baru plak
tak suka tol la....nama tu dah tak leh tukar
ari tu saje gatak2 tukar, last2 tak leh tukar langsung
haru betul la...
tak de ape yang best pun dalam FB mama tu...
ada gambo balqis je yang banyaknya
tu pun gambo ada yang tak open kat semua...

so kalo ada kawan2 blogger yang nak add, atau ada yang dah add, tapi tak approve
kasitau k...

FB mama adalah "Anje Sakura"....
sape sakura?alkisah masa tecik2 dulu suka no tengok citer "Card Capture Sakura"...
tu yang terlekat nama "SAKURA" tu..
Rena tu nama pnaggilan kat opis, kalo letak nama "Anje" nanti deme tak kenal plak
tapi opis baru ni tak de sape tau FB mama, then opis lama dulu je yang tau...


7 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

Mummy GreenyHouse said...

dah mcm FB hak milik balqis pula..semua pic balqis nampaknya..
byknya pic dlm fb mama balqis.. kire aktif la tu.. :) sy punya lagi sikit n suam2 kuku.. :p

syawalsimpsons said...

sama la ngan sue pon suke tengok citer tu..best kan...ala2 sailarmoon gitu...

fieda said...

saya ada gak fb tp mmg suam dah la ni..

Gieyana said...

byknya gmbar uols upload kt sini...kita mls nk upload kt fb..sket2 ja kalau upload..tukar nickname ag yer..:-)

pena rozie said...

Dah lame x upload pic kat fb....

ct rahani said...

kiter dh add.. nanti anje approve yer.. :)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

kita mmg dh friend ngan anje..:)

eijanya Fb skrg ni byk utk joint contest jerk..hehe, kadang2 jerk update status..huhu

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.