Followers

Friday, June 8, 2012

♥ Secret Garden ♥


Ari2 balik keje je, kol 8.30 dah terpacak tengok citer Korea...
SECRET GARDEN
mama memang suka citer korea sejak sekolah lagik...
now kemudahan dah banyak, dek kerana tak sabo nak tunggu episod akan datang kt TV
leh tengok online kat tenet k...
sape2 nak tengok semua citer korea secara online leh terjah ke


ada semua citer korea kat situ...
ada sape2 yang sama minat citer Korea cam mama?

13 comments:

Izan said...

dulu pernah minat.. tapi akak dah resign dah citer korea nie.. tak tahu sekarang minat citer apa.. :)

Masya said...

tq anje kongsikan link ni.. suke tgk secret garden ni.... tp kdg2 terlepas episod² jugak.. berebut dgn anak kan... hihihihihi....

Eliss Mie said...

eliss pun suka, tengok kat maaduu.com. tak de buffered cuma ada iklan ajer ;p

ct rahani said...

dh lama x layan citer korea.. dulu2 suka jugak layan.. suker sbb heronya hensem2kan.. hiks..

aanie said...

sy minat korea....

secret garden dah tgk dah....best....tp x suka tgk kat tv sb alih bahasa.....

inazamri said...

masa secret garden tgh main di korea ujung 2010 dulu..akak sggup online terus dr sana dgn tv korea kt tenet.Kalau nak movie nampak lg cantik buka la ni http://www.dramacrazy.net atau http://www.krdrama.org.

inazamri said...

lagi satu citer korea paling best dah baru je abis di korea 'Rooftop Prince' mmg best sgt...citer ala2 SG gak ada magic2.Akak suka layan di krdrama.org coz laju dan clear.

syawalsimpsons said...

sue pon suke gile ngan citer ni..arini last kan...

eima said...

tak minat ....hehehe tp dlm pantang ai layan la sbb boring tp best jugak sgt feeling ok

Nana said...

dah lama tak tgk cite korea
dulu layan gak

ADEEYA said...

Hehehe me pun bosan2 tengok cerita korea. Cte ni me dah khatam dah :D hehehe

eyeyou said...

masa anak lom sek, sume citer layan..now xder masa nk layan citer lohh..kena layan buku2 anak pulak!!

fieda said...

kita tak pernah tgk..huhu..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.