Followers

Friday, June 1, 2012

♥ Shopping Terapi Minda ♥

Baru je wat clearance closet balqis b4 this...
now dah up entry shopping plak...
Almari balqis dah tak muat la, then suar banyak dah senteng, baju dah ketat
Al maklumlah balqis now tak lama lagik nak turn 5 years...
separuh baju dah bagi kat sepupu balqis, tapi sepupu baru 3 bulan jenuh nak tunggu bertahun2
baru dapat pakai kalo mama bagi size yang besaq...
ari tu pi jenjalan terapi minda kasi shopping sikit baju balqis
weekend ni ada kenduri, tak tau nak bagi balqis pakai baju mana...



ni namanya shopping pra raya.....nanti dah raya tak larat nak nyoping k...
tapi baju2 ni untuk pakai jalan2 je...

rasa cam dah lama tak shopping baju untuk balqis....

1 comment:

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

yup shopping mmg terapi minda kan..srnok dpt shopping utk anak, bila tgk anak kita bergaya dgn baju baru yg kita beli rasa happy sgt kan..:)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.