Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Tuesday, June 5, 2012

♥ Today EL - Pray For Balqis ♥

Today mama + papa on leave
nak bawak balqis pi klinik check darah
since balqis demam dari minggu lepas tak baik2
kami monitor bagi ubat demam 4 jam sekali
namun lepas 4 jam sure naik demam balik,
so hati dah semakin resah, hope tak de ape yang merisaukan lah...
patutnya semalam pi, tapi doktor peberet tak de
pagi ni baru ada so amik cuti ari ni...


princess yang ceria bertukar menjadi duka sebab tak berapa sihat...
semoga balqis cepat sembuh...

galak sangat anak dara ni demam la ni...
kalo boley tak mau warded k, kalo terpaksa juga maybe ke Tropicana Medical Centre....

16 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

CIK NANA said...

Semoga Balqis cepat sembuh macam sedia kala. Amin.
Memang risau kalau anak demam kan?
:(
But u have to be strong!

Mummy GreenyHouse said...

kesian anak dara ni..
apa punca die demam ye? batuk, selsema, ke tiba2 je panas..?lama juga demam tu..
mmg risau kalau anak2 tak sihat kan..
apa2 pun, sy doakan balqis ok xde pape.semoga cepat sembuh..amiin..

Cynful Pleasure said...

moga2 balqis sembuh cepat!

[-suziey-] said...

hope xde ape yg membimbangkan..elokla g buatb lood test...jgn biar..skang ni mcm2 virus ade..smga balqis cpt sembuh ok..

eim said...

musim kot skrang ni .. moga balqis cepat shat ye .. jangan bagi mama risau k..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sian BalQis..moga cepat sembuh ye...

pena rozie said...

semoga cepat sembuh....

atty's said...

semoga balqis cepat sihat ..

*∽ IZAN ∽* said...

Get well soon Balqis..!

Farra Dhelina said...

get well soon balqis!

Sidratul Muntaha said...

hopefully balqish cepat sembuh
skrg musim viral/rotavirus tak pun lung infection
aih...

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

bila anak sakit kita mal bapak mmg risau lagi2 kena warded alahaiii dugaan ... hope balqis xde apa2 .. banyakkan sabar yea anje kita pernah lalui hanya tuhan je yg tau cam mana perasaan kita ..banyak virus skang ni

Masya said...

semoga balgis cepat sembuh yer... sabar yer anje..

mama tisya said...

smoga balqis cpt baik

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Mmg susah hati kalau anak x sihat, Moga Balqis cepat sembuh ye..

MamaYatie said...

cane balqis?dah sihat ke?

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.