Followers

Tuesday, July 24, 2012

♥ Acara Tahunan - Rembatan @ Warehouse Sale Hytex ♥


acara tahunan kami, Hytex Warehouse sale
papa pun suka pi Warehouse sale ni, kalo Pureen punyer papa tak berapa suka
tapi mama lagik suka pi Padini Warehouse sale...
mmg berbaloi2 la beli baju time tu, suka beli baju brand Miki RM9 je..
tapi dah lama tak de Padini Warehouse sale tu...
so last week kami ke Hytex Warehouse sale...

tapi kali ni wat kat dewan, rasa cam sempit & tak sesuai la
tahun lepas dia sewa kat kawasan kilang, tahun lepas lagik selesa dari tahun ni...
b4 this Hytex wat sale kat depan Kilang dia, tapi lagik la sesak & panas...

so jom tengok hasil rembatan kami ke Hytex....

tak banyak membeli kali ni, tiba2 jadi pembeli berhemah la plak...
1 suit sweater untuk balqis
kami sebenarnya mmg aim sweater je
since sweater balqis dah tak muat...then untuk next vacation nanti..
Sweater RM15
Suar RM10, suar ni tahun lepas mama beli RM8 je, tahun ni dah naik plak
tapi nak sedondon punyer pasal papa kata beli je
dapatla 2 helai sweater untuk balqis...
cun habis la, ikutkan ada banyak lagi mamakenan warna biru
tapi cam biasa la anak dara ni kalo tak membeli warna pink mmg tak sah
ni skirt jeans...nampak cam suar pendek RM15

mmg shantek2 la suar jeans, overall for girl...
tapi balqis kan dah besaq, so size balqis susah sikit nak cari
lagipun pi sale time bulan posa, tak larat nak mencari lama2...
kejap je dah balik, sbb makin lama makin ramai orang...

Sale ni time Weekend je k, sampai minggu terakhir sebelum raya...
sape2 nak aim baju anak2 leh pi, mmg berbaloi2
tapi satu je peringatan, kalo dah beli baju berbakul2, sila dok tepi asingakn siap2
then kira berapa jumlah semaunya k
sebab ape?mama dah terkana, sib baik beli baju tak banyak mana
deme dah terover charge RM25...
then mama minta balik la duit tu, sib baik la time tu lom balik lagi...so sempat la pi tanya balik
sape2 nak pi leh tengok kat link ni
http://damiaqish.blogspot.com/2012/07/hytex-hari-raya-warehouse-sale.html

ni entry Hytex Warehouse sale yang mama pegi every years...tahun 2009  & 2010 tak jumpa entry nya
yang ada cuma tahun 2011,2008 & 2012

p/s Mama dah dapat grab baju kurung balqis, shantek sangat2 k...nanti mama soh anak dara tu posing then leh tepek kat blog k...

9 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

kite pun dah p sabtu lepas..x beli byk sgt pun pasal x larat ramai benar org...haihh sesak nafas tau

Eliss Mie said...

jarang pergi w/house sales sbb x suka sesak2 kot.huhuhu

mama tisya said...

lama dh tk p hytex warehse sales..tp naper banner tu thn 2010 ek

PinkUmmi said...

tak pernah pergi pun :(

LYAfrina said...

wahh..byknyer shopping..bestnyer kalo kat sini pon ada..

mamalieyna said...

mcm menarik ja..tp mesti saiz arif susah nk jumpa jgak..herm..last2 kena g parkson jugak..huu~

lama tak ziarah sini, biasakah ofis dgn prosedur baru..bosan jer!

IntaNBerliaN said...

bestnya shopping... sy ari jumaat ni br nak g shopping raya :-)

blog-tips-kurus said...

saye pernah p dulu2.
best!

Saya Disini said...

comeinye

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.