Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Wednesday, July 4, 2012

♥ Agak Tak Puas Hati!!!!! ♥

Kenai tak gambo pakcik kat atas tu?
semalam agak tak puas hati la, sbb pakcik kat atas tu ada hantar doc kat rumah kami
tapi cam biasa la, tak de sape kat rumah...so tak leh nak pick up barang tu
yang sadisnya, ngape la deme tak call biler dah berada didepan pintu
at least leh soh jiran sebelah ruamh tolong pick up...

then this morning call customer service then they said, for the 1st time delivery mmg tak call
after that baru deme akan call kalo tuan rumah still tak de kat rumah
agak marah jugak la dengan perkhidmatan deme ni...
bukannya tak de no tepon penerima, ada k, tapi tak call...

then call customer service plak cakap "blurrr2"..lain orang tanya lain yang dijawabnya...
haish banyak komplen betul mama ni kan...
tapi tak puas hati sbb barang yang deme hantar tu mmg barang yang ditunggu2...

oleh yang demikian, esok papa tolong pick upkan barnag tu dari opis City Link...sadis tol la..

"si pengirim, pos barang tak tepon i dulu k, patutnya tanya nak pos kemana...sbb tu la jadi lagu ni..."
selalu kalo pakai courier mmg pakai alamat opis papa...
si pengirim tu adalah dari BANK...

p/s kengkawan pernah kena service camni tak, selalunya kalo dari Gedex deme akan call kalo tuan rumah tak de..so leh soh jiran amikkan..

12 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

IntaNBerliaN said...

kalu sy, biasa dorg call kalu tuan xda kat umah...

Eliss Mie said...

saya memang x kan bg alamat rumah utk pos brg sebab tahu kat rumah memang x de orang dan jiran pun x de kat rumah.hehehe

lieyalatif said...

kalo private punye company mcm gdex ke cityylink dieorg akan call kan ....lieya selalu gak camtu....tapi kalo pos malaysia mmg nan ado laaa....tgk2 ade slip jek suh pi kutip barang kat pej pos huhuhu...

MRS. K said...

sebab tu suka guna alamat opis.. huhuhu

MamaYatie said...

alahai..tu yg selalu pakai add opis jer..senang

Fieza79 said...

mmg la byk komplen kan sb tk puas hati pnya psl..huu

selalu guna alamat opis sb kt umah tkda org konfem dorang akn tgl slip gitu je..pasan tk pasan..nasib lerr..huu

Wanieys said...

wani selalu diorang call dulu klu xder kt rumah...xpenah kena lg la mcm ni

akak tahnks follow wani follow balik yer :))

Bionic women said...

eily memang guna alamat opis..tapi kat sini pos laju ngan kangaroo memang tiptop..x pernah ag delay setakat ni

norhidana said...

salam kunjungan semula...

akak setia menjd pelanggan poslaju... tak penah lg menggunakan khidmat lain, tp penah gk jd masalah sama mcm kes awak tu... kalu poslaju dia boleh hantar semula ke alamat kite ke esokkan nyer...

Lily@MamaZaraZareef said...

Pernah skali kena dr Gdex..alamat opis,die leh plak bg alasan xde org receive. Padahal staf kt hr tu ramai gak. Dua tiga kali call customer service esok tu br die antar blk brg. Huhu

Mama Zharfan said...

me memang guna alamat opis...

ct rahani said...

x penah guna courier servis tuh.. so far courier lain dia akan kol dulu klu x der kt rumah.. memang geram la klu kena camtu kan.. satu hal lak nk ke opis diorang amik barang.. huhu..

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.