Followers

Tuesday, July 17, 2012

♥ Akhirnya - Menepati Citarasa - Guess From Penang ♥

Sampai ke Penang cari wallet k
dalam keadaan tergesa2 kami ke Gurney Plaza Penang
terjah Parkson sana, since Parkson kat KL tak de yang menepati citarasa mama...

kali ni pilih warna Brown plak...

Kulitnya lembut, amat memenuhi citarasa...

ada less 10% je...mula2 rasa sayang duit nak beli
tapi biler papa offer nak bayar terus grab je la, since papa cakap dok ke hulu hilir cari wallet tak de yang kenan, so kalo dah ada yang kenan grab je, tak dapat la nak warna pinky2...

mmg made in china k...kebanyakan barang branded semua dah dikilangkan kat China...
tapi yang sadisnya, time tengah pilih wallet ni promoter pandang serong kat mama la
ye la time tu mama pakai selipar buruk, t-shirt biasa je
dia nak tak nak je layan, mesti dalam hati berkata "ada hati nak beli Guess dah la pakai selipar je"...
ha ha ha geram + marah pun ada, at last beli jugak k, dek kerana marah yang membara2...

then papa palk sempat shopping kasut keje kat Dr.Cardin...
then sempat lagik shopping slig bag....pi bercuti bukan nak terapi minda
leh pi shopping plak masing2...


tapi serius la I suka Parkson kat Gurney Plaza, sbb banyak choice berbanding kat KL...
papa kata kat Parkson Bukit Mertajam lagik besaq...
tapi tak sompek nak pi la...so beli ape yang ada je...

p/s blog i untuk tatapan peribadi, bukan nak nunjuk2 k...
p/s anak dara beli menan je la kejenya...

15 comments:

MRS. K said...

hehe.. sampai ke penang sana beli wallet yer.. hehehe

Suhana Shuib said...

Su suka sopping..ekekeke.. nama pon prempuan kan..""___""

Mama Zharfan said...

siyes sgt besh bab2 shopping!

Cute Mum said...

memang made in china kan?
sama mcm uyun beli dululah made in china..
pasal promoter pandang serong tue pernah kena gak..
daddy dania nak pilih kasut bonia.. tak dilayan langsung.. siap tolak kat kawan suruh layan.. kami keluar semula sebab nak keluarkan duit.. bila masuk balik daddy dania yang hati panas terus tunjuk nak beli yang mana n kira duit depan orang tue.. terus tersenyap..
tak baik diorang layan customer dari luaran jer kan..

PinkUmmi said...

umang aiiii
jauhnya cri purse....

atty's said...

yeah..dapat purse raya..

Eliss Mie said...

menarik wallet barunya :)

mama aleen said...

saya pun suka gurney.. tempat dating dolu2 :)

Zie said...

ye ke parkson banyak choice jarang kami pi parkson... pembetulan Parkson satu lagi kat Seberang jaya Bukan kat BM.. hehe
selalu kalau pi melancong mood mesti nak shopping.
siam mama , geram jugak kalau org pandang serong kat kita... lain kali dera dia sikit.. kita buat2 nak yg tu nak yg ni last2 dah penat baru kita beli.. kalau tak beli kita tinggalkan dia ja... hehehe

Saya Disini said...

wah..cntik

Kak Izan said...

Akhirnya... tahniah kerana berjaya memilih... :)

eyeyou said...

shopping is the best therapy!!

ADEEYA said...

Nak wallet baru jugak.

IntaNBerliaN said...

best tu... ada offer lagi :-)

eima said...

seb baik aku tak jaki sbb aku tak pakai wallet ... kikiki


perasaan anje je kot ... tah² promoter tu dasar pemalas kerja .....

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.