Followers

Friday, July 13, 2012

♥ Alhamdulillah Murah Rezeki Kami ♥


Salam Jumaat semua, today last day keje, toninght kami akan berangkat ke Penang...
barang dah siap packing k, Puan tanah akan bercoti senin ni...
so kalo sempat ada la auto publish, kalo enggak, baca entry lama je k
cerita pasal murah rezeki ni sebenarnya rezeki pasal bisnes mama
Alhamdulillah ramai customer yang sudi beli mainan dari blog bisnes mama

semua pelanggan tip top wat payment, so pos pun tip top la
payment ari ni, pos pun ari ni k...
TQ sangat2 pada semua pelanggan yang sudi support bisnes mama...
dapat untung tak banyak mana pun, tapi mama mmg suka berbisnes kan..
untung belakang citer sbb ni part time je pun...

ada seorang blogger tu beli menan kat website mama
then dia cakap menan yang mama jual sama cam yang ada kat Toy Ur Us

 like this one mama jual RM65 je k, tapi kat Toy Ur Us RM100 lebey gitu
benda yang sama, material yang sama...
kat mama mmg murah punyer...
this one RM90
kalo kat luar dekat RM200 k....
so mmg banyak la bezanya jugak...

this one mama pernah beli untuk balqis
sebijik dengan kat tecso punyer
mama jual RM75,sekali tengok kat Tecso jual RM99...

ape pun mama bersyukur dengan rezeki yang mama dapat....

kalo ada sape nak order kat mama leh bagitau k....
proses pos mmg dezup punyer after bayar leh terus pos hari yang sama...
tapi kalo bayar pagi la k, kalo dah petang En.Courier pun dah nak balik rumah...

p/s TQ pada kengkawan yang mendoakan kejayaan bisnes mama...

15 comments:

Cute Mum said...

syukur.. ada jugak side income kan..
uyun bab mainan nie kurang beli sbb dania langsung tak minat..
tapi tak taulah bila adiknya nanti suka, bolehlah cari2 kat sini..

PinkUmmi said...

tahniah...alhamdulillah murah rezeki...

Nieyl said...

oklah tu kak...nieyl pun nak bukak bisness jgk..tp masih berpikir nak bisness ape...hehe... selamat berangkat ke penang yea...;)

SyaNa said...

mmg murah set awk jual
:-)

Bionic women said...

alhamdulillah, setiap rezeki manusia itu telah ditetapkan olehnya..cuma pepandailah kita berusaha..kan?kan?

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

alhamdulilah ..moga murah rezeki mama lepas nie...

wan nurul hezrina said...

memamg nampak murah..botol susu mam tu untuk 2 pcs harganyer ek?adatak kaler lain??

Zie said...

alhmdulilh, mudahan sukses yer..

nieda said...

menarik.,nida mmg nk beli tp tunggu 2nd junior nk lahir nnti,.nk kasi hadiah dkt humaira

Em's Family said...

side income best kan.. tak banyak tapi sape lagi nak bagi kan

Em's Family said...

side income best kan.. tak banyak tapi sape lagi nak bagi kan

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Alhamdullillah..bizness terus maju,moga terus dilimpahi rezeki lagi..

Happy holiday Anje :)

mama rifQy said...

lama sgt tak mengomen!!! datang je baca..tak sempat komen!!

Best na tgk menan2 anje ni..api mostly utk gegirl !!bekenan sungguhhh !!!kalo la na ade pompuan sorangg....

IntaNBerliaN said...

murahnya... byk beza dgn dekat luar yer

jie said...

nak order boleh..?

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.