Followers

Wednesday, July 18, 2012

♥ Amazing Race ♥

Citer dah basi zaman tok kadok...
edei malasnya nak up citer pasal amazing race ni
walaupun sebenarnya mmg seronok giler la, ye la i kan 1st time join event camni
tapi penatnya jangan cakap la...berganda2 sampai kaki naik lenguh...
Al maklumlah orang jarang2 bersenam...
jom layan gambo2 terpilih yang berjaya di snap2...
Amazing race ni 2 minggu lepas punyer k

kol 7.00 pg acararegistration dilakukan...
mmg semua tepati masa...kol 7.00pagi semua peserta dah sampai...
ada 16 team kesemuanya...



 our team...
semua pompan k...ha ha ha papa kata sure kalah punyer...
 1 team ada 4 peserta...
 tugasan pertama kami dikehendaki untuk mencantumkan puzzle ni
punyer la susah sbb banyak tangan...
kena betul2 fokus k...
 masih tidak berjaya memadankan
 team yang berjaya memadankan puzzle leh ke acara seterusnya

 at last kami berjaya jugak padankan puzzle tu...
then after that kami diberi tugasan untuk shopping di Tesco Mutiara Damansara
mengikut senarai list yang di berikan
tapi listing barang2 tu bukan straight forward k,
ada kata2 kiasanya, so kena pandai2 la cari jawapannya
then kami diberi RM250 untuk membeli barang2 tu...
tak leh lebey, sebab organizer dah siap kira total semua barang tu
 hasil shooping mengikut list..
semua barang2 ni akan didermakan kepada Rumah anak2 yatim....

mmg havoc la 16 team semua pi tesco lari sana sini cari barang...

p/s acara seterusnya lepas ni k....

6 comments:

Kak Izan said...

best nyer ada acara cam nie... dapat mengeratkan silaturrahim.. :D

atty's said...

kty lama dah tak join games2 camni..mmg syiok kalo join

syawalsimpsons said...

wahhh havoc semua erk....kurus saja anje..sweet...

lovelywa said...

wahh..ni opis punye program ke?? syok ehh..

Wanieys said...

wah bestnye ada aktivit mcm ni...advanture lagi hihi

Che Rosliza Che mat said...

Seronok nyer ada acara cam nie... dapat mengeratkan silaturrahim.

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.