Followers

Monday, July 23, 2012

♥ Balik Kol 4pm ♥

Sempena Bulan Ramadhan ni, Mgmt opis mama bagi balik kol 4.00pm...
bestnya dapat balik awal kan...leh siapkan juadah berbuka
tapi juadah kami selalu sempoi je...tak de beria2 makan sangat
sbb masing2 mmg makan sepinggan tak tambah...
kalo tak nanti kantoi nak pi Terawih...mama mmg on diet
so nasi makan kurang, cuma lebeykan sayur...

rasa tak de mood nak mengarang bulan posa ni
payroll dah siap, tgh tunggu bos klik button Authorize je
Khamis ni semua dapat gaji k...dah siap payroll tak de koje plak nak di buat
dok la google sana sini sampai dah tak tau nak bukak website ape lagi...

lasi 2 jam menghampiri 4.00petang, pastu leh angkat bag & balik....sukanya...
p/s kengkawan balik keje kol berapa?ada yang balik lagi awal dari mama tak?

(gambar sekadar Hiasan)

p/s Alangkah bahagianya kalo ari2 biasa pun dapat balik kol 4.00petang jugak...


20 comments:

mama aleen said...

dulu opis lama masuk kul 8 balik kul 3.. tapi sekarang balik kul 5 jugak.. huhu.. opis hubby ja balik kul 3.30.. opis tentera ni senang sikit.. :(

Zie said...

wah bestkn.. balik kul 4, boleh relek sikit

ieyda said...

bestnya mama blk awal....ieyda blk kul 4.30...tu pun kira awal...upanya mama lagi awal...masak sedap2 tau...

Si Matatajam said...

Dulu M keja opis balik kul 6...

CIK NANA said...

Bestnya, masak lebih sket anta kat Nana. ;)
Na balik kul 5.15 pm. and cmpr jem, smpi umah sokmo ngam2 bbuka.

Eliss Mie said...

alaa jelez. kitorang paling awal kul 4.30 balik tapi ikut waktu yg kita apply la. tapi eliss mmg x sempat smpai 7.30, so kul 5 br balik. hubby memang hari2 balik kul 4 waktu kerjanya tapi dia x pernah pun balik kul 4 kalu bulan tak puasa. tapi sabtu dia keja jugak separuh hari.

eyeyou said...

ms keje ngan mindef blk kol 3pm masa bln pose..now keje ngan kjaan negeri blk ikut masa keje anjal..;(

Kak Izan said...

samer lah kita.. kul 4 dah cabut dah.. :)

MRS. K said...

untung la balik awai.. hehe

mama tisya said...

kul 4 gk blk...lg 1jam

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

kite blk kol 4.30ptg masuk kol 8pg hihihi oklah tu bleh masak2 gak kan..

pstt anje, tu mmg polis yg tulis, kite just kasi fakta2 je, ayat mmg standard gitu klu buat repot polis...wakakaka lawakkan bahasa...

eima said...

hari ni je ke ... ke setiap hari ..wah syok la klu gitu bulan posa paling besh balik awal tak deterkocoh2 nk buat kerja

PinkUmmi said...

untungla dpt balik awl

Nurul Ain said...

kita balik awal gak..tapi 4.30 ptg la..kan best dpt balik kol 4ptg

syawalsimpsons said...

bestnyer dapat balik kul 4.00pm kan...

maslin said...

Bestyer dpt blk awl... kite mmg sentiasa blk awl...klu x der pape kat sek kul 230 dah blk... arap2 bln pose ne sek x wat meting... hehe

Ezna said...

balik kol 4pm kira awal la tu. Kalau kebih pada tu jam la nampaknya!!!

Nana said...

balik kul 5
awal sejam dr biasa

Masya said...

awalnya kul 4.00 oklah tu .. sy mmg setiap hari blk 4.30 pun hihihihi sempat masak macam².. biar sempoi janji masak sendiri lg puashati kan...

IntaNBerliaN said...

saya xkeje.. so, sentiasa ada di rumah.. hihi

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.