Followers

Tuesday, July 10, 2012

♥ Biler Blog I Glamour U!!!! - 111 Visitor @ 1 Times ♥



Semalam blog Mama jadi glamour sekejap gara2 entry 
Amukan pasangan di JPM Parcel B...
entry yang meletop2 sampai beratus2 view dalam sekaligus...


this moment yang mama capture...mula2 ingatkan widget visitor tu rosak
tiba2 plak leh jadi banyak visitor dalam satu masa...pelik gak...

then makin naik plak jumlah visitor after 5 minit
cam tak pecaya je k...
selalu blog mama tak de la viewnya sampai cecah ratus2 dalam satu masa
then naik lagik sampai ratus plak


then makin bertambah..

gara2 entry ni semalam
http://damiaqish.blogspot.hk/2012/07/scary-pasangan-mengamuk-di-kompleks-jpm.html

so ni pageview dari blogger...
total untuk entry tu je 770 pageviews...
tak sangka plak entry tu jadi buruan ramai yang nak baca...

makanya BE Nuffnang mama running dengan lajunya...

so sape2 nak tau berita lebey lanjut pasal entry semalam leh klik2 ke KOSMO ONLINE
 http://www.kosmo.com.my/

p/s la ni kat mana2 pun dah bahaya, masing2 kena beware...take care...

13 comments:

bunga_rose said...

wahhhhhh lepas ni makin menari2 la BE kat blog kan hihihih..

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

masyuukkkk hehehhe BE i jugak xde joget2 cam BE anje kekekke

Suliana said...

wah.. masyuk.. hehe..

Nieyl said...

wah!makin masyyyuuukk lah BE..:)

lieyalatif said...

tu namenye rezeki org mengamuk ekekekeek...cayalah laaa...tapi mmg pun pic semalam tu mmg panas n mahal....lieya tau pun bile bace blog anje semalam....kalo tak tau citer pun hihihi....

Mama Hanim said...

wahhh best tu anje.. Makin laju la masyukkk kan.. Sonok smbil berblog buat duit..tahniah..

fieda said...

mencanak la duit be naik..

Wanieys said...

wah lepas ni BE makin menjadi-jadi la hihihi..tahniah :)

Atia Adina said...

saya baru baca kisah dia ni hari ni.....ish...apa tah motif dia kan?tertanya2 ni

eima said...

wahhh hebat tu .... ceduk jgn tak ceduk ...

syawalsimpsons said...

benda ni berlaku kat opis en asbeen je...mmm...

mama tisya said...

femes2 citer tgh hot rmi yg view

Mummy said...

tu diantara tips caner nak naikkan trafik kan..postkan entry yg tgh hangat...macam sy post review film mael lambung aritu...tetiba pageviews beratus2...bagi blog2 glamer mungkin tu perkara biasa tp bg blogger macam sy nih memang luarbiasa ler...heheh

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.