Followers

Tuesday, July 17, 2012

♥ Cash Out Nuffnang Lagik ♥

Alhamdulillah rezeki berblogging...
dah leh cash out lagik, bulan lepas dah cash out duit dah masuk akaun pun
so bulan ni leh la cash out lagik...
hoyey sukanya, semua hasil BE & click2 iklan je...
la ni hasil BE sikit je...sbb bz tak sempat nak BW
tak pe la janji ada jugak earning then leh la cash out every month
b4 this lagik banyak cash out


rezeki yang terkumpul...tinggal satu BE je pastu dah leh cash out terus...wat duit raya k..
ntah sompek ke tak...

13 comments:

Kak Izan said...

sronok baca blogger yang selalu dapat income dari nuff.. tapi tengok jer ler.. akak nyr tak gerak2 pun.. huhuhuhuhu :)

aanie said...

bestnya selalu cashout....

syawalsimpsons said...

ok la tu...sue tak penah cash out sebab tak penah ke sasarannyer...tak leh la cash out...mmmm

Mrs Ledibet said...

yeay bole buat belanja raya...

Nieyl said...

wah!rezeki....nnt bler dah byk..leh wat wet raya...nieyl nyer x naik2 pun..huhuhu

Mooniqueen said...

Bestnya...
Tah bila merasa nak cash out pulak...

Mama Adam said...

kagumnya..... MA jugak yg x cash out lagi :)

PinkUmmi said...

bestnya...rezki2 :)

cik dah faridah said...

alhamdulillah rezeki....kiter baru merasa skali cashout...

Si Matatajam said...

Bestnya dah bleh cash out.. M ni tak bleh lagi.. Lambat ja geraknya. Hu hu..

Masha Meisters said...

wheeeeeee...bestnyer...tahniah kak :)

Atia Adina said...

saya pun...cukup jer >50 terus cash out

IntaNBerliaN said...

blh buat duit raya ni kalu sempat.. :-)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.