Followers

Friday, July 6, 2012

♥ Cis Cerewet Betul....♥

Yup memang I cerewat...cewah...penat papa layan k
last week pi sogo konon2 nak beli wallet yang dihajati
tapi hampeh jugak sbb tak de yang berkenan dihati
tapi kan, betul ke ek, ramai yang kata barang2 kat SOGO semuanya tiruan?
ntah la mama pun tak tau sejauh mana kesahihannya
ok balik kepada tajuk yang asal...pencarian wallet...
b4 this dah pi butik Guess kat The Curve
tak de jugak wallet yang mama nak tu...
mama memang cerewet sikit bab pilih barang, sbb nak pakai lama kan...
so kena cari yang betul2 kenan, supaya tak tergoda dengan yang lain...
Hati tertawan dengan pinky2 colour...like this...

 wei...cam sedondon betul la...cute habis k...

tapi hati mama sebenarnya dah lama berkenan dengan yang kat bawah ni
pernah tengok kat Parkson b4 this...
cam terlebey sudah kan...over gitu mangganya tu...
pinky colour tetap menjadi pilihan hati...
yang penting mama suka compartment nya yang banyak...
ada zip belakang untuk simpan duit syiling
wei dah mengidam giler ni, tak sabo nak tunggu weekend nak terjah ke Parkson beli...
i don't know that wallet Ori atau tak...Parkson pun juai yg ciplak punyer ke?
tapi mama dah kenan sangat2....

haq ni pun cun gak....

ada tak sape2 pernah terlihat wallet2 kat atas ni kat mana2 shopping mall
sila kasitau, nak beli la...puas dah mencari...
ntah2 yg mama kenan ni semua design lama, sbb tu kat butik Guess pun tak de...
lawok2 betul la...tak kisah la janji kenan bukan design baru pun tak kisah...

p/s wei nak beli wallet pun nak citer kat blog...ha ha ha sukati la k, i punyer blog...nak citer gak...
p/s dah tak leh tahan dgn wallet sekarang yang tecik molek, sampai tak leh nak katup butangnya dek kerana card banyak sangat...adei...dah koyak2 pun....sadis guna sampai hancur k...

5 comments:

eT said...

sume cantik2 sis...org pompuan gitu la kekdahnyer...huhu

Nieyl said...

wah!pink kalerrr...suke2... ala..biase la org pompuan nie mmg kena cerewet..sbb kite nie pakai barang bertahun2..hihi..

atty's said...

ada gak pernah dgr org citer pasal sogo..takkan kot..kan !

PinkUmmi said...

haruslah cerewet kan...nak cri yg cntik2

Si Matatajam said...

Huwaaaa Cantiknya... Pink2.. Leb leb..Eksaited sgt ni...nak...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.