Followers

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Loading...

Tuesday, July 24, 2012

♥ Genius Aulad - Open Registration & Fee 2013 ♥

Morning u all, selamat berpuasa ari ni...
kejap je masa berlalu, tahun depan balqis dah 6 tahun
so papa dah wat keputusan untuk balqis stay dengan Genius Aulad je...
last week dah kuar form untuk registration tahun 2013...

 ni school balqis gambo tahun lepas
time ni school ni baru bukak...
 Genius Aulad Cawangan SUbang Bestari
ni gambo si anak dara time 1st day start school tahun lepas
tak mau ikat rambut k...
tapi lepas mama + papanya dapat notis from teacher sok ikat rambut...

baru la anak dara ni nak ikat rambut k
nampak la kemas sikit....

this pamphlet from Genius Aulad




ok dah siap booking, nak sesi pagi jugak sama dengan tahun ni
sebab tahun berikutnya dah nak masuk darjah 1 kan, so kena bangun pagi jugak la...


ni yuran GA untuk setahun....tak termasuk yuran bulanan


then ni yuran bulanan plak...
tahun lepas ni RM238 sebulan untuk 5 years
next year 6 Year RM268....



selain tu, ada gak kena beli buku2, uniform mmg tak beli sbb mama tempah sendiri
since balqis mmg tak muat baju GA walaupun size "S"

ok pada sape2 yang nak register anak ke Genius Aulad tahun depan
pasni akan dibuat open registration untuk student luar plak k...
la ni baru priority untuk student lama yang nak sambung pengajian kat GA...

antara cawangan Genius Aulad yang ada kat sekitar Malaysia adalah




dah banyak cawangan yang dibuka sekarang ni, then kalo nak register online leh ke
http://www.geniusaulad.com.my/main.html

Sesi Pagi from 8.30 am - 11.30am
Petang 1.30pm - 4.30pm

p/s Kos sekolah swasta untuk anak2 sekarang ni mahal betul la kan, semoga anak2 menghargai setiap pengorbanan kedua ibu bapanya & menjadi anak yang berjaya pada masa hadapan....Aammiinn....

15 Kawan Mama Suka Bagi Pendapat:

mummY daniSha said...

huhuuu..naek dah yuran..harap2 berbaloila dgn pelajaran yg anak2 dapat,insyaallah

eyeyou said...

sesi belajar pagi n ptg start kol brp hingga kol brp?

odah said...

salam

huhuuh tinggi gak yurannya, sanmpai ke petang ke ni...kalu ptg agak berbaloi la..Sebelah penang ni tak pernah nampak lagi

Kak Izan said...

selamat men register.. :)

Chekgu Azrine said...

kawasan rumah saya takde.. tapi boleh tahan jugak yuran dia ye..

Saleha said...

yuran masuk uitm dulu rasanya lebih rendah

Aleyn said...

Biasalah...pre school education nowadays mmg gitu...redha jer lah...demi kebaikan anak2...

Imah Dinor said...

hu ni untuk yg mampu jer kn...kami xmampu la...anak dah 3org nak g sek. ijat tahun dpn 5thn..masuk tadika kemas jer..alhamdulillah janji suma anak dpt belajar d manaq2 pun sama jer...ikut kemampuan kn....tahniah...

CIK NANA said...

TQ for the info, hr tue dh register online and td tengok tulis, proceed for payment. so nanti nak kol tanya bila leh register. :)

Nana said...

damia thn depan nak tadika
tp still tak tau nak anta mana
klw pindah kluang
carik je tadika dekat umah

IntaNBerliaN said...

bestnya school balqis ni...

lydzar said...

salam..nk tumpang tanya..so far ok tak GA ni..saya pon tgh dok cari tadika utk anak 6year old. tgh tengok BBIM, tp yg kt subang bestari tu baru sgt..tadek any review lagi.

MrsShamsuri said...

Sy pun hantar anak kat GA S7 Shah Alam, so far alhamdulillah byk ilmu yg dia dpt kat GA ni... Sejuk perut ibu mengandung ;)

nor hayatie said...

Assalamualaikum....anak saya Danny Aqmar pun preschool kt GA Melaka branch pada 2011..alhamdulillah...berbaloi..even skrng ni pun dia stnd 2, bnyk perkataan english yg dia tahu yg pnting dia boleh membaca dan faham english dgn baik...thank you Genius Aulad..ni pun baru lepas register Raziq Farhan for sesi 2014....

Fatin Pest said...

Sbnr nye pembelajaran tadika swasta n tadika gov x same ..kite ley bezakan bahasa penyampaian ank2 kite dari malay ke bi..so kat situ sis sume ley detail..datz y byrn tadika swasta agk mhl...cnth tadika kms baru bljr modul 2,ank2 tadika swasta da msk modul 4 ..senang cite pmbljrn laju...cikgu2 pon bernas mengikut lesson plan yg telah disediakan...wlpn byrn mhl tp iallah anak2 akn terima didikan yg trbaek..

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.