Followers

Wednesday, July 18, 2012

♥ KL - Penang = Family Treatment - Part 1 ♥

Sebelum gambo menjadi basi...jom tepek dulu gambo kami ke Penang...
sangat sadisnya sbb terlupa bawak charge dslr kesayanyan we all...
adei lagik sadis bile mama baru perasan baterinya hampir nk "kong2"...
adei lagik la sadis nak snap2 kena jimat2 bateri...
papa kata anggap saja mungkin ada hikmah disebalik semua ni...
pasrah je la k...kami round2 gak cari charger bateri, tapi regenya agak tak berbaloi untuk dibeli
sbbnya, bukan kami tak de charger dslr,cuma tertinggal je
kalo rege cam charger hanset dapat dalam RM10 tak pe la...

pagi nan indah, kami berjalan2 naik jambatan Pulau Pinang...


si dara yang keseronokan...kali ni we all bawak our New Cik Myvi plak pi jenjalan....
asyik gasak kete papa je kan....lagi pun keje papa kuat minyak...berdezup sekali tekan pedal minyak...
Welcome To Pulau Pinang...

papa amik lorong paling kiri, sbb anak dara sibuk nak tengok kapal & bot...

baru entry panaskan badan je k...
journey yang struggle nya belum lagik k...

p/s cuti2 Malaysia kali ni banyak dugaan...macam2 sadis yang berlaku...ada Hikmah disebalik kejadian
ape himahnya?at least kami dapat pi shopping barang2 yang Aim kat KL tak de so pi Penang semua jadi berkenan & beli sajok...
p/s gambo tak banyak di snap2...tapi sempat la balqis posing sakan kat tepi pantai QueenBay Mall tu...

16 comments:

Che Rosliza Che mat said...

seronoknya pergi penang...hihihi

Gieyana said...

syiok tue..mlgnya time nie we all x der kt penang..

Igtkan tersnap umah we all td..hiks..:-)

Kak Izan said...

syok tu g penang.. lama dah berangan bawak family .. tapi belum kesampaian :D

Imah Dinor said...

penang mmg best...dah lama xkesana...
dah besar balqisdah ..bila nak dpt adik?

eima said...

aku suka pi penang ... sbb syurga mkanan ....

syawalsimpsons said...

alahai lamanyer x G penang...akak sue ada kat sana....last time raya last year...mmmmmmmm

ADEEYA said...

Wahh jalan2 shopping lagiii memang best lah kan :D hehe

ieda said...

dah lama x ke penang ..
best nyaaa
bukan mainn anak dara tuu senyum
geram lak akk tgk ! .. ;))

::NureeN:: said...

eh bila trun penang ni? x kabo nureen pon hehehe.. :)
klau g qbay mmg dkt la ngan umah nureen :)

Bionic women said...

seronoknya dapat gi jengjalan dan shopping

Nana said...

lupe bawa charger ok lg anje
klw lupe bawa kamera?
rasa nak hantuk kepala kat dinding hahaha
pernah g cameron sekali camera tak bawa rasa nak nanges! seb baik ada kwn datang lewat skit kirim kat dia suh amek kan kat umah mak lg sadis klw xde kamera g oliday kan hehee

Mama Zharfan said...

besh jln2 tu ;)

mamasuri said...

aduh dah lama tak ke penang..
last pergi masa tsunami dulu jer..
huhuhu...

Nur-nba said...

Seronok berjalan dengan family.. Selalu juga bercuti di Penang.. :)

Neeza.Areef said...

dah lama x g penang..x penah lg g penang naik keta sndiri..itu pun ikut rombongan..teringin gak nih

♥MAMASYAZA♥ said...

nak pegi penang gak, nak g beli baju raya anak2

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.