Followers

Friday, July 20, 2012

♥ KL - Penang = Family Treatment - Part 3 & Salam Ramadhan ♥

Doctor Wannabe....

















tak sempat nak story lebey2, layan je gambo balqis kat tepi pantai QueenBay Mall...
time ni dah kepetangan...mmg ramai orang lepak2 kat situ sambil makan2
kalo angin bertiup lagik la best, untungnya la sape rumah yang dekat dengan pantai tu kan
ari2 leh tengok keindahan pantai...
gambar balqis posing2 bagai nak RAK minggu depan mama tepek k

dan tak lupa jugak nak ucapkan Salam Ramadhan untuk semua rakan2 blogger


Salam Ramadhan untuk semua, semoga kedatangan Ramadhan kali ini membawa keberkatan kepada kita semua...Aammiinn....

p/s petang esok we all balik rumah opah balqis untuk berbuka posa sama2...
pagi esok nak terjah Hytex Warehouse Sale... 

13 comments:

syawalsimpsons said...

holidah sakan...salam ramadhan

atty's said...

geram betul tgk sibalqis nie.
salam ramadhan dan selamat berpuasa

pena rozie said...

Salam Ramadan & Selamat Berpuase...

Eliss Mie said...

alahai comel doktor to be ni yer :)

selamat berpuasa !

Nieyl said...

ala...comey nyer la doctor cilik nie...selamat menyambut ramadhan kak...selamat pulang ke kampung=)

Nana said...

kenapa gambar last tu gelap je

eima said...

selamat berpuasa anje.....

eim said...

anje, Salam Ramadan & Selamat Berpuasa.bestnye tepi pantai comellah balqis posing ..

ieda said...

happening sungguh !!

salam ramadhan al mubarak dik
semoga ramadhan kali nie memberikan keberkatan buat kita semua ;)

ADEEYA said...

Hehee DR KOREA WANNABE tu Balqis. Comel. Selamat berpuasa. :)

mamalieyna said...

amboi makin cunlah balqis,,teruja la arif kalau tengok ni..dia tu sokmo kata nak kawen ngan balqis ..hehehe,, =P..tak malu tul..tak faham sebenarnya..hehe

selamat berpuasa anje..

eyeyou said...

Salam Ramadhan..

blog-tips-kurus said...

hi comel,
boleh berkenalan? :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.