Followers

Friday, July 13, 2012

♥ Mana Lagi Sedap? ♥


mama tak pernah makan warna merah punyer
selalu makan yang warna kuning je...
nak gak merasa makan yang merah tu, tapi tak pernah jumpa la...
sape pernah makan yang merah tu sila komen k....

p/s today still bz...Senin nak cuti...sorry tak sompek nak BW...

9 comments:

Nieyl said...

x penah jumpe depan2 mate lg durian Dalit nie...

fie92 said...

yang merah tue rasanya lain sket kak.. lemak-lemak manis.. :)

Wanieys said...

wani xmakan durian jadi xtahu mcm mana rasanya hihihi

~Siti Hajar~ said...

Durian merah tu besa tgk dlm citer Upin Ipin je, yg movie pya...hehe

Tp rsnya mesti sama je, besa warna je tu...

syawalsimpsons said...

penah tgk durian merah, tp tak penah try, so tau mana yang sedap

Eliss Mie said...

x pernah jumpa. kalau sedap boleh laa cuba :)

inazamri said...

eh ada durian kaler merah ke???

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

itulah biasa mkn yg durian kaler kuning jerk, eija pun x pernah rasa lg durian kaler merah tu..

mama rifQy said...

haishhh..takut nak makan yang merah tuh..kompom xkan makan!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.