Followers

Tuesday, July 17, 2012

♥ Rezeki Menang Rawang Burger Bakar a.k.a RBB ♥

Moning U all, ari ni confirm bz punyer sbb semalam cuti kan...
so ari ni kena cover balik keje semalam, almaklumlah mama keje sowang2
tak de back up...ari ni nak update rezeki yang mama dapat semalam
TQ pada Amy a.k.a Mama Tisya sbb update mama pasal kemenangan ni
kalo tak sure terlepas pandang punyer
sbb mama budget tak menang pun, tak sangka plak ada rezeki nak menang...

hoyey menang, kena pi makan b4 puasa nampak gayanya ni...
tahniah jugak untuk pemenang yang lain k..
b4 this sape yang nak menang makan satu family FREE kena komen
"Sang Helang Adalah Logo Rasmi RBB (Originak Recipe) I Like...
mama komen dengan ikhlasnya mmg tak pernah merasa lagik & tak sangka
untuk pertama kali merasa dapat makan FREE lagik...
Alhamdulillah rezeki nak bulan posa ni...Aammiinn....

p/s nak tanya la, kalo nak claim RBB ni kena makan kat gerai yang mana ek?

Klik2 HB Saya....

12 comments:

Nana said...

Buka puasa pon ok hehe
Ala klw nak g lepas raya pon bole
Ada yg menang delay smpai sbulan br pegi
Inform tokei dia dulu sure bole nye

atty's said...

Tahniah anje..nanti hapdet ye..terliur nengok gambar burger bakar tu

syawalsimpsons said...

tahniah...rezeki

mama tisya said...

tahniah anje...kalo die tk mention kt mana2 lokasi bole je p mana2 lokasi..msg la dlu ownernye

Fieza79 said...

tahniah...best nya dpt makan free..cpt2 anje..dh nk puasa ni..hehee..

mamasuri said...

tahniah2..rezeki2..cam sedap benor burger tu..kena cuba gak ni..

Wanieys said...

tahniah rezeki tu...sedapnyer tgk burger tu hihihi

yantz-yeem said...

tahniah anje....wah best tu dpt mkn free...

Mamamya said...

tahniah!! mesti sedap burger tu kan...akak dgr kat JB pun dah ada burger bakar...kene tunggu lps pantang nnti baru blh pi merasa... :)

Gieyana said...

tahniah..kita kalau dpt sure burn jer nie psl jauh..ahahaha.:-)

PinkUmmi said...

tahniah :)
sy pun tak pernah mkn burger rbb

IntaNBerliaN said...

bestnya.. sy nak g jauh sangat..

btw, tahniah :-)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.