Followers

Friday, July 27, 2012

♥ Selain THE POPLOOK Ada ZALORA.Com - Fesyen Trend Terkini ♥

Entry ni khas untuk sape2 yang suka shopping online & inginkan gaya trend terkini...
la ni website THE POPLOOK mmg tengah glamour di mata wanita (mana yg minat la ye)
tapi ada satu lagi website yang lebey kurang cam THE POPLOOK
yang menjual hasil2 karya terkini & trend terbaru untuk para wanita
yang gemarkan berfesyen...
jom klik2 link kat bawah ni...



rasanya ramai yang dah lama tau pasal website ni
tapi untuk yang masih tak tau, leh klik2 website ni untuk tengok fesyen2 yang ada
ada yang memberi pendapat, kualiti kain di Zalora lebey sedap & berkualiti...
rege sedikit mahal dari poplook
tapi sejauh mana kebenarannya, mama pun tak tau, nak tau sila la beli dulu
then leh tau sejauh mana kebenaran & kesahihannya

la ni Zalora tengah wat promotion baju raya sempena Aidilfitri...


ni untuk pop look plak, menampilkan rekaan ekslusif dari Radzuan Radziwill...

p/s mama tak pernah beli pun, just nak share2 dengan kengkawan je....

8 comments:

mama aleen said...

NAK BELI TAPI YANG BERKENAN MESTI TAKDAK SAIZ.. HEHE

Nana said...

suke poplook juga
arini dah rembat 2 haha
xleh tahan
ok dua ckp bln lain plak bli hahaa

Aleyn said...

Memang mencari jubah utk raya ni..tp kaftan pun lam gak...hehehe

syawalsimpsons said...

nak try poplook tu...tp dok PK kalo dah pakai takut macam tak cantik pulok....dah la mak jemah ni kurus macam lidi...

Alin Marlini said...

rege agak berbaloi-baloi..hehehe

Kak Izan said...

Emmm... tengok2 jerlaa.. :D

Che Rosliza Che mat said...

tidak ada saiz untuk cr....semua jubah tue cantik2...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

utk diri sndiri mmg x pernah lg beli online, selalu beli utk anak2 jerk. Tapi eija suka cuci2 mata ni..hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.