Followers

Tuesday, July 3, 2012

♥ Tudung Online Utk Anda & Anak @ EL Dania ♥

Raya nak dekat, tapi tak de masa nak pi shopping?
tak tau lubuk mana nak cari jualan tudung yang cantik dengan harga yang berpatutan?
malas nak bersesak2 beli tudung, jimat minyak, tol & sebagainya?

balqis next month ada sesi photography dengan Genius Aulad
dah half semester kan, so GA wat sesi bergambar dengan teacher
then hujung tahun wat lagik...so this time semua student GA di request untuk berbaju Uniform lengkap
dan bertudung Putih...mama ni kalo bab cari tudung balqis mmg susah nak jumpa
selalu jumpa mesti panjang sikit, so tak berapa sesuai..
so alang2 my friend Ezz ada jual tudung online, so mama beli online je lagik senang...


ni website FB jualan tudung Online...
https://www.facebook.com/eldaniamuslimah

 https://www.facebook.com/ezna.khalili
 Puan kedai punyer FB
model yang bukan calang2 k...
Dania....menggayakan tudung untuk Kids....
awning Thai silk
Awning broked
terdapat pelbagai pilihan warna....


Close Up awning broked 

buakn tudung untuk Kids je yang dijual, tapi ada jugak untuk dewasa....
bawal yang kembali menyinar....ada bunga2 k, tengah glamour la ni..
ada syria jugak...

so pada sape2 yang berminat nak tau lebey lanjut,
leh terus klik2 ke bizz online beliau @
https://www.facebook.com/eldaniamuslimah

p/s semoga perniagaan Ezz bertambah maju..Aammiinn

3 comments:

lieyalatif said...

cantiks2...

skrang senang kan..smua pun dihujung jari....klik2 jek tau2 dah soping mcm2 heeheheh...tgu ajek laaa en posmen depan pintu....

Bionic women said...

ME DAH LAMA CARI AWNING BROKED TU..UNTUK DEWASA ADA X EK??? NAK SERVEY LER NNTI, TQ ANJE

Ezna said...

thanks anje :-)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.